Videolarınızı Dos Komutu İle Birleştirin!

oonurr

New member
Reaction score
0
:) BİRBİRİNE BAĞLAMA

Eğer bütün dosyaların formatları birbiri ile aynıysa komut satırında ufak bir kopyalama işlemi ile işinizi halledebilirsiniz.
Bunun için önce DOS komut satırına gelin. Burada, sözü edilen MPEG dosyalarının bulunduğu klasöre geçin(dosta dosyaya geliceksiniz mesela "c"de ise dosta "c" ye gleceksiniz.).
Şimdi varsayalım ki 1.MPG, 2.MPG ve 3.MPG dosyalarını birleştirmek istiyorsunuz. O vakit aşağıdaki komutu yazın
Mesela Mp3de Birleştirebilirsiniz Örnek Kod:
MP3:
COPY /B 1.MP3+2.MP3+3.MP3 TOPLAMA.MP3

AVI:
COPY /B 1.AVI+2.AVI+3.AVI TOPLAMA.AVI

MPG:
COPY /B 1.MPg+2.MPG+3.MPG TOPLAMA.MPG

Ve ENTER tuşuna basın. Bu tuşa bastığınızda dosyalar yazdığınız sırada uç uca eklenecek ve sonuçta TOPLAMA.MPG adında bir film dosyası oluşturulacaktır.
Artık filminizi istediğiniz gibi seyredebilirsiniz.
Bu arada aklınızda olsun, sabit diskinizde bu işlemi yapmadan önce en az bu dosyaların toplamı kadar boş yer olduğunu garantiye almayı unutmayın.
Uzantılarını Neyse Ona göredegiştirebilirsiniz

evet güzel bişey deneyelim

entereeesaan :D millete dos un uzmanı gözlerinin hastasıyım die hawa yaparıız artıkk :D hem kısa yoldan programla uğraşmadan hallederiz ! İyi oldu bu yaaw SAOL! :)

Dostum Dedigin Gibi Yaptim Ve Boyut Olarak Baktiginde Birleşmis Gibi Gozukuyor Ama Seyredince Sadece Ilk Filim Cikiyor Sorun Nedir ?

dos komutlarında birleştirme kopylama yada silme var
mantıkğı çalıştırırsak
geliştirilebilinir

iyi düşünmüşsün sağol

sagol abi iyi bir sey bununla diske kriproqram yazmak olur bende oyle bir sidi var copya yapmiyor ellerine salik

eyvallah dostum güzel komut işe yarıyo ben denedim. gercekten işe yarayabilir

Çok guzel paylaşımlarının devamını bekliyorum kaliteli olmuş guzel anlatmışsın...ama ben uğrasamıyorum üşeniyorum guzel emeğine sağlık:)

Güzel oldu dostum saolasın :D

zebani_81' Alıntı:
Dostum Dedigin Gibi Yaptim Ve Boyut Olarak Baktiginde Birleşmis Gibi Gozukuyor Ama Seyredince Sadece Ilk Filim Cikiyor Sorun Nedir ?

BENDEDE AYNISI OLDU SORUN NEDİR

iki cd lik filmler icin gercekten yararlı olabilir

peki elimizdeki video sayısı oldukca fazlaysa nasıl yapmamız gerekiyo. excelde a1+a2+a3+a4+a5+a6 yerine (a1:a6) yazılabilio. bunu gibi bişey varmı

Yaramıyor aklınızı kullanın beyler hiç bir işe yaramaz bu komut kopyalıyor sadece sizde yiyorsunuz bunu ya akıllanın az.

oldu canım. başka???

ben bu yöntemi çok kullandım rune arkadaşım denediniz mi unalsi arakadaşımızın dediği benim basıma hiç gelmedi ama videolarım türünden (mpg avi vb) kaynaklanıyor olabilir ilgileriniz için teşekkürler....

Geri