Video ve Dosya indirme sorunu

yüxcell

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar gecen günlerde mozilla firefox güncelleme yaptıktan sonra 2 tane sorunla karşılaştım

1: Video izlemek istedigimde önce videonun dolması bekliyorum sonra izliyorum firefox'u güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu ve sadece youtube için degil , diger video sitelerindede aynı sorunla karşılaştım (bunun olmaması için cok ugraştım ama yapamadım
:hhter)
345c0g2.png

2: rapidshare veya başka bir dowload sitesinde dosya indirirken aynı sorunla karşılaşıyorum

2dj2gb8.png

Ama önceden bu şekilde iniyordu.Şimdi bu indirme penceresini göstermiyor. İndirmek istedigim dosyanın boyutu ne kadar büyükse o kadar bekliyorum,sonra indiriyor.Bu pencereyi tekrar nasıl görebilirim. Ne olur yardım edin
315zvbo.jpg

Arkadaşlar bu iki sorun Mozilla Firefox güncelleme yaptıktan sonra oluştu .Ve çok canımı sıkmaya başladı.
Eger sorun çözülmezse firefox'u tekrar kursam olurmu.

firefoxun bir eklentisinden kaynaklanıyor galiba.sen en iyisi sil yeniden kur.

Hangi eklentisi bu soruna yol açmış olabilir.

Fİrefox'ta bulunu eklentiler bunlar .

6j3qdf.png

Bu eklentiler İnternet Exploner'dada hataya yol açmış olabilirmi.Çünkü önceden hiç bir sorun yoktu.Gayet normel bir şekilde hem videomu izliyorum hemde dosya indiriyordum.

Son 1 ay içersinde böyle oldu.Yapmaya çalıştım ama beceremedim.

arkadaşım böle sorunlar bendede çıkıyoor frefox tada var öle sorunlar bi çaresi yok anlayacağınn :=)))

Çok büyük bir sorun degil benim için , ama önceden böyle birşey olamayıp , sonradan bu şekilde olması cok canımı sıktı.

Neyse tekrar tekrar yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkdaşlar. Sagol'un

Güncelemede problem yaşamış olabilirsin.Tekrar kurduğunda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Kolay gelsin.

Evet firefox'u kaldırdım ve eski sürümünü kurdum yine aynı , degişien birşey olmadı .

Aslında benim garibime giden , aynı olayın İnternet Explaner'dede olması .

1 Ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu.

Halen anlamış deglim sorunun nerden kaynakladıgını.

dostum firefoxta indirme yöneticisi var araçlardan gir ve yukarıdan 3. sırada olması lazım ona bak herşeyi görürüsün

Geri