video formatındaki dosyaları gif yapma

syz33

New member
Reaction score
0
arkadaşlar daha önce forumda verildi ama bulamadım video formatındaki dosyaları gif formatına çeviren programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Birde googlepages'de sayfa yapıyorum buna flash uygulaması ekliyebilirmiyim nasıl :sigara:

kardeş böle bi pro.varsa güzel olur haaa benimde işime yarar

lem memoli sadece avatar için photoshop bolumune girersen boyle olur :p

üstteki hacı photoshop bölümüne gir, tüm tutorialler burada sabit başlığına tıkla, orada magneta diye birinin derslerini bul, o derslerde videodan gif yapma var hah ona tıkla ders içieride yapılan program ise adobe imageready photoshop ile gelen bi program ;)

magneta' Alıntı:
lem memoli sadece avatar için photoshop bolumune girersen boyle olur :p

üstteki hacı photoshop bölümüne gir, tüm tutorialler burada sabit başlığına tıkla, orada magneta diye birinin derslerini bul, o derslerde videodan gif yapma var hah ona tıkla ders içieride yapılan program ise adobe imageready photoshop ile gelen bi program ;)
hıııı magnetaa magnetaaa .... alala bi yerden tanıdık gelio ama :p :p :p

arkadaşlar bu programı deneyin keyini bulursanız bizimle paylaşın ;)

http://www.inndir.com/program.php?id=151

Bu program sayesinde Web sayfalarınız için kolayca GIF animasyonları oluşturabilirsiniz. 13 değişik resim formatını tanıyor.Bunlar ise BMP, GIF, JPG, MPEG, PCX, PNG, TGA, TIF, AVI, EMF, WMF, PCT, EPS... Animasyonlarınızda kullanabileceğiniz vektör grafik, resim ve yazı editörleri de bu programda mevcut. Ayrıca palet optimizasyonu ve veri sıkıştırma özelliklerine de sahip ve bu şekilde de animasyonlarınızın daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.

Geri