Video Animasyon ßöLümüne Asistan Mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Video,animasyon ßöLümüne adayım..payLa$ımLarımıda görmü$sünüzdür.. v-bullet'inde deneyimim var..onLine sürem hafta içi 7 saat kadar forumda aktifim..hafta sonları 10 saat kadar..Konularım upLoad ve şifreLidir..Site iLk açıldıgından beride forumda uzun süreli olmasada hep aktif oldum..son zamanLardada forumda ßeni farketmişsinizdir..emeğe her zaman saygı duyan bir üyeyim..O bölümde 2 Mod var biliyorum..ama mod'Lardan ßiri oLan bLade Arkada$ımız ßa$ka ßir ßölüm olan adulttada mod..her 2 ßöLümLede ilgiLeniyor ama ßen $ansımı denemek istedim..Aday oLdugum ßölümdede ßaşarılı olacağımdan eminim..Herkese iyi forumLar yorumLarınız için $imdiden t$kLer.

daha çok zamanın var.. ..

biraz erken deilmi:eek:

Biraz daha zorlarsan olur bu iş karma dikkat ceken bir uyesin son zamanlarda animasyonlarda ama şimdilik erken diyorum ...

biraz daha zaman lazım

yaw bari paylaşımların güzel felan diyin:p Mod'luktan çok yorumlarınızı merak ettim hakkımda..sağolun güzel yorumlar :p

paylaşımların çok güzel arkadaşım ama erken ilerde neden olmasın :)

Mesajlar: 299 Teşekkür Sayısı: 143 81 Mesajına 190 Kere Teşekkür Edildi

ben bunlara bakıyorum bir değerlendirmede bulunurken

react0r' Alıntı:

ÖyLemi..Pardon o zaman Türkçe i$te nereye çekersen Oraya uzuyor ;)

biraz daha çalış dostum...

react0r' Alıntı:

bence degerlendirmeyi bunlarla yapmak pek saglıklı deil ha ne dersin reactor? belki baz alınabilir ama ozellikle msj sayısına bakmak sacma cunku insan cok rahat yukseltebilir o sayıyı.. bence aktif oldugu bolume bakmamız lazım topicleri incelemek ve yardım seviyesini olcmemiz lazım.. belki daha mantıklı sonuclar cıkarabilirz.. bu benim gorusum sizinkine de saygılıyım..

benim oyum asist. mod olabilir ama mod icin daha erken diyorum...

SağoLun Arkada$Lar YorumLar için..ßa$ka Zaman artık :) Siz ne zaman uygun Görürseniz ;)

her zaman sevenclos ustadın lafını hatırlatıyım daha çok yol alman gerekır daha erken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri