Vettel: 'Red Bull, Monza'da kazanamaz'

LioN

New member
Reaction score
0
sebastian-vettel-monza-siralamalar-2012.jpg

Sebastian Vettel, Ferrari ve McLaren'leri geçip, geçen yılki gibi Monza'da zafer kazanırsa bunun kendisini çok şaşırtacağını söyledi.

Sıralama turların altıncı sırayı elde eden (Paul di Resta'nın cezası nedeniyle beşinci sıradan kalkacak) Sebastian Vettel, yarışta hafta sonu boyunca olduğundan daha hızlı olmayı ve en azından önündeki birkaç rakibini geçmeyi planladığını söyledi.

"Bence oldukça zor bir yarış olacak. Strateji anlamında herkesin aynı şeyi düşündüğüne inanıyorum. Bir şeyler, farklı bir şeyler yapmak çok zor. Hız anlamında ise işlerin yolunda gideceğini ancak McLaren ve Ferrari'leri devre dışı bırakabilmeyi beklemiyorum. Bütün hafta sonu çok hızlılardı ve eğer onları yenersek bu büyük bir sürpriz olur. Eğer bunu başarırsak gerçekten de çok güzel bir sürpriz olur."

Vettel, Monza'da şu ana kadar neden hızlı olamadıklarının kesin bir sebebi olmadığını ancak pistin özelliğinden kaynaklandığıı düşündüğünü de sözlerine ekledi.

"Kesinlikle diğerlerinin ne kadar hızlı olduklarını görmeyi beklemeliyiz. Ancak şurası kesin ki kazanmayı beklemiyoruz. Bu hafta sonunun hiçbir noktasında yeterince hızlı değildik. Ancak yarışta iyi olmayı bekliyorum. Yine de ne yapacağımızı kestirmek zor."

turkiyef1.com

Geri