Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar vestelin bir laptobu var bende..vestel 154np-t225 diye bunun camerasının driverini nerden bulacağım...bir tane yükledim kamerayı açıyor ama görüntü yok xp pro
netLoad'ta sorun var dosyayı 2 kere upLoad etmeme rağmen sorun çıkıyor ve upLoad tamamLanamıyor..netLoad' a upLoad iptaL ediLmiştir..dosyayı rapidshare kanaLıyLa edinmeye çaLışın..
o hata verince bende rapitten son yazan yeri kopyaladım başka arttım buldum aynısını indirdim şifre istiyor şimdide bunu indireceğim ama rapit izin verse
o hata verince bende rapitten son yazan yeri kopyaladım başka arttım buldum aynısını indirdim şifre istiyor şimdide bunu indireceğim ama rapit izin verse
arkadaşlar görüntü aldım ama bu seferde pc kapanmıyor..dedim vürüs var format attım sorun yok kapanıyor tam bu kamera driverini kuruyoeum pc kapat diyorum ses gidiyor ama görüntü şöle diyor pc kapanıyor öle kalıyor...driveri kaldırıyorum pc kapanıyor ne yapmam lazım