vestel leptobumun kamerası

gazolay

New member
Reaction score
0
arkadaşlar vestelin bir laptobu var bende..vestel 154np-t225 diye bunun camerasının driverini nerden bulacağım...bir tane yükledim kamerayı açıyor ama görüntü yok xp pro

kardeşim rapit hta veriyor başka bir yerden bana onu verebilir isen çok memnun olurum

Baglantım cok kotu bunu zar zor yaptım zaten : )

5-10 kere durmadan lınke tıkla otomatıkman acılacaktır .

rapıdın taktıgıdır bu premıum aldırma taktıgı ..

uLash'ın upLoad ettiği dosyayı aynen aLternatif bir sağLayıcıya atıyorum..

evet gelmeye başladı tşk ederimde aklıma takılan bunlar tüm driverlermi yoksa sadece kameramı

tüm driverLar var dosya içerisinde..ayrıca rapide aLternatif oLarak netLoad'a da upLoad ediLiyor dosya..

netLoad'ta sorun var dosyayı 2 kere upLoad etmeme rağmen sorun çıkıyor ve upLoad tamamLanamıyor..netLoad' a upLoad iptaL ediLmiştir..dosyayı rapidshare kanaLıyLa edinmeye çaLışın..

uLashın verdiği Linki indirmedin mi..o rar dosyasında şifre yok ki nereden çıktı şifre ¿

o hata verince bende rapitten son yazan yeri kopyaladım başka arttım buldum aynısını indirdim şifre istiyor şimdide bunu indireceğim ama rapit izin verse

çaresizlik tamda benim olduğum şey..5 saattir bir camera için çırpındım durdum.müsadenizle vestele ***

Kod:
edit : forum geneL kuraLLarına uyaLım

o hata verince bende rapitten son yazan yeri kopyaladım başka arttım buldum aynısını indirdim şifre istiyor şimdide bunu indireceğim ama rapit izin verse

o zaman rar şifresiyLe iLgiLi soruyu indirdiğiniz yerdeki konuya yazmanız daha faydaLı olacakrtır :D

orası bir forum değildi sadce inirme yeine attı beni..senin verdiğin kamera ise ben size dönerim olmaz ise bu benim msn

arkadaşlar görüntü aldım ama bu seferde pc kapanmıyor..dedim vürüs var format attım sorun yok kapanıyor tam bu kamera driverini kuruyoeum pc kapat diyorum ses gidiyor ama görüntü şöle diyor pc kapanıyor öle kalıyor...driveri kaldırıyorum pc kapanıyor ne yapmam lazım

Geri