Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüm elektrik hataları derken...batarya ve şarj aleti diyor isen onlar sağlam en azından ona inanmak istiyorum..zaten açtım tüm vidaları söktüm vida izleri tüm laptobu sardı ben bundan geçtim başka aldım zaten bunun poweri nerde acaba değişmek istiyorum model şu..vestel
çünki onborad yani hepsi anakartta bulunuyo genelde ve çok küçük bi alanda sökerken ve takrken sıkıntı .. eğer anlamıyosan acemiliğini onun üzerinde atma diye
kardeşim bana powerin nasıl bir şey olduğunu söyleyecekmisin...normal kasalardaki powerin küçüğü gibi bir şeymi yoksa hdd rem dvd işlemci board klavye maus hepsi burada power yok
onun poweri adaptor kardeş... o uzun kablolu olan ama ayrıdan laptopa power koyacaklarını sanmıyorum .... en fazla regülatör olurki onu da ben bilmem... :|
çağırdım zaten servisten birini geliyorlar sen sıkıntı yapma..bildiğini söle gelene kadar bakayım ne olacak adamlar büyücü değilya en fazlada anakartı değiştiriler..