Velisini çağırdılar

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Siyah beyazlı yönetim, iki gündür antrenmanlara çıkmayan Arjantinli oyuncu için karar aşamasına geldi. Son dönemde isteksiz görünen futbolcunun geleceği yapılacak görüşmede şekillenecek.

8313747.jpg

BEŞİKTAŞ Yönetimi, 2 gündür ağrıları olduğu gerekçesiyle idmanlara çıkmayan Matias Delgado’yu uyardı ve “Babanı İstanbul’a çağır. Kendisiyle acilen konuşmamız lazım” diyerek gözdağı verdi. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, Arjantinli yıldızın aynı zamanda menajerliğini de yapan babasından, oynayıp oynamayacağı konusunda bilgi almayı amaçlıyor.
Siyah beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli, sezonu açtıkları günden itibaren isteksiz görünen, dün sabah yapılan çalışmaya da katılmayan futbolcu hakkında hazırladığı raporu yönetime iletti. Bunun üzerine yöneticiler de “Delgado’nun babası ile konuşarak yeni sezonda takımda kalıp kalmaması yönündeki fikirleri sorulsun ve kesin karar verilsin” diye görüş birliğine vardılar.

Sakatlığı düzelmedi

Arjantinli yıldız ise, geçen sezon karın ve kasık adalelerinin olduğu bölümden sakatlandığını ve İtalya’da uzun süre tedavi gördüğünü ifade ederek, “Yapılan tedaviler olumlu sonuç vermedi. Geçtiğimiz sezon ikinci yarıda takımıma gerekli katkıyı sağlayamadığımın farkındayım. Bu sezon da ilk antrenmanları kaldıramadım. Bu nedenle tekrar kontrolden geçmem gerek” diye konuşuyor.
Ayrıca şiddetli ağrılarının devam ettiğini ve bu yüzden antrenmanlara çıkamadığını vurgulayan Matias Delgado, menajerliğini yapan babasının siyah beyazlı yönetimle bir araya geleceğini de doğrulayarak, “Babam geldiğinde daha detaylı konuşuruz ve benim de buradaki, geleceğim netleşir. Ben çok sevdiğim siyah beyazlı formayı giymeye devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET

sözleşme yenilemeyelim yazık verilen o kadar uçuk yıllık ücrete..

LincoLn oLsun DeLgado oLsun BunLar Emek Vermeden,Katkı SağLamadan Para aLan FutboLcuLar.
Koşup MücadeLe Eden FutboLcuLara SaygısızLıktır Bu.
Yazık Gerçekten.

~SiLenT ScЯeaM~;4431161' Alıntı:
LincoLn oLsun DeLgado oLsun BunLar Emek Vermeden,Katkı SağLamadan Para aLan FutboLcuLar.
Koşup MücadeLe Eden FutboLcuLara SaygısızLıktır Bu.
Yazık Gerçekten.

Aynen bu yoruma katılıyorum
ama Delgado ilk zamanlarında böyle değildi
Sonradan ne olduysa değişti koşmaz isteksizce oynar hale geldi

sakatım diye deplasmanlara gitmedi hepsini geçtim kupayı kaldırmaya bile gitmedi asla affetmicem bu davranışları zatende topta oynamıyorsun şimdi bide kendini pazara çıkaracekken ameliyat oluyorsun delgado elde patladı tüm camiaya hayırlı olsun ...

Geri