Vefk Ve Tilsim Ilmi

CRASH

OyunBozan
Reaction score
0
Vefki hazırlayan kişinin çok iyi Ebced hesabını bilmek mecburiyetindedir. Çünkü Vefk ilminde en geçerli metot Ebced hesabıdır. Mükemmel bir şifredir. Affı yoktur, mıknatıs gibi yapışır. Vefk hazırlanacak kişinin bilgilerinin tam olması gerekmektedir. Kendi adı varsa göbek adı, anne adı, gün,ay,yıl olarak doğum tarihi gerekmektedir. Biliniyorsa tam olarak doğum saati bunlar Kişiye özel hazırlanan Vefk’in etkili olması için lazım olan en önemli unsurlardır.

Vefk’ler sadece kişiye özel olup ancak kime hazırlandıysa o kişi fayda görür. Evlilik muhabbeti için hazırlanan bir vefk kime hazırlandıysa o vefk’ten o kişi fayda görür. Çünkü vefk sadece kişiye özel ve işin mahiyetine göre hazırlanır ve sadece kime hazırlandıysa o kişiye fayda verir.

Vefk’ler sayısız konuda insanlara faydalı olur. Esasinda vefk, bir denge, bir ahenk ve başarıya giden yol demektir. Dünyanın bir çok ülkesinde birçok ünlü kişi bu Vefkleri değişik isimler altında taşırlar en çok bilinenleri ise Tılsım, Muska, Boylama, Koruyucu, doğal taşlar ve tılsımlar gibi ama bunların bir çoğu insanlara faydalı olmuştur.

Bütün şifa ve rahmetin kaynağı olan Kur'an-ı Kerim'in herbir ayeti, hatta her bir kelimesi ve harfi sonu gelmeyen bir hazine olup bunlardan 1500 seneden beri yararlanılmaktadır. Yine İslamiyet'in doğuşundan önce de gaipten haber veren falcılar ve papazlar Tevrat ve İncil'in ayetleriyle keramet göstermeye muvaffak olmuşlardır.

Adem (A.S.) dan itibaren özel ayetler, isimler ve her zaman okunan dualar ile yakından ilgilenilmiş, inanç ve samimi bir duyguyla okunan ve yazılan vefkler ve tılsımlardan yararlanılmıştır.

Dünyada ve bilhassa Amerika'da bilim adamlarının tasdik ve kabul ettikleri "Manyetizma" bu kadar seneden beri bildiğmiz "Havvas İlmi"nden başka birşey değildir. Çünkü Avrupalı bilim adamları, iradenin kuvvetini ve bu kuvvet sayesinde herşeyle baş edilebilineceğinin mümkün oduğunu "Manyetizma" kitaplarında açıkça ifade etmişlerdir.

Yapılan vefklerin uygunlanmasında başarıya ulaşma ihtimali yüksektir. Çünkü vefk konusu da bir tür ilimdir ve her ilim dalında olduğu gibi bu alanda da netice elde etmek için profesyonel çalışmaların yapılması gerekmektedir.

i17670_1.jpg

• Büyü,Muska,Nazar,Cin Musallatının giderilmesi
• Mutlu huzurlu bir evlilik hayatınızın olması
• Eşinizin,Sevgilinizin sadece size bağlı kalması
• İş,Aşk,Aile,Şans,Rızık,kısmetlerin açılması
• Tüm negatif enerjilerden kurtulmanın yolları

i17671_2.jpg

Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler mi var? İşleriniz tersmi gidiyor? Eşinizle yada sevgilinizle problemleriniz mi var? Size büyü yapıldığından yada nazar isabet ettiğinden mi şüpheleniyorsunuz?

i17671_2.jpg

Eşinizin yada sevgilinizin sadece ve sadece sizi sevmesini, başkalarına bakmamasını mı istiyorsunuz? Eşinizle yada sevgilinizle aranıza girmek isteyen başka kişiler mi var?

i17673_44.jpg

Kariyerinizde yükselmek büyük işlere imza atmak mı istiyorsunuz? Bir işletmeniz var ama işleriniz istediğiniz gibi gitmiyor mu? Öğrencisiniz çok kritik sınavlara hazırlanıyorsunuz ama kazanamayacağınızdan mı korkuyorsunuz?

i17675_5.jpg

Hayatınızda her şeyiniz veya her işiniz olumlu gidiyor ama bu durumun bozulmasından mı korkuyorsunuz?

i17676_sn.jpg

kady' Alıntı:
ben bana dusen gorevı yapmak ıcın bunu yazıyorum
hh de yonetıcı olmam la bu yazdıklarım arasında baglantı yok

fakat bu vb seyler katıyen yasaklanmıs ve yapanların basına gelecekler tek tek anlatılmıs

senın ınanman yada ınanmaman onemlı degıl
ama senın yazdıklarına ınananların vebalı de buna eklenecegını dusunursek

yukardakı yazdıklarımı dost tavsıyesı bıl

bn de bunlara inaniyorum desm yalan olur ama inanmom desmde yln olur...

Bnlari bi siteyi gzerken buldum we paylasım olsn die koydum yoksa ole bir insan deilim...

ben yukardakı yazdıklarım la bana dusen gorevı yerıne getırdım

Geri