Veda Başlığı - VataNi Görev

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Millet İyi Kötü Günlerimiz oldu . Tartıştığımız kişilerde oldu ama kimseye kırgın değilim . Herzaman forumda bütün kişilerle iyi geçinmeye vede tartıştığım kişilerin bile açtığı başlıklara yazı yazmaya çalıştım . Çünkü forumda kimseyle dargın veya konuşmayan kişi olmadığımı göstermek için .
Kafeden girdiği için bazı şeyleri sınırlı yapabildim .

Herkes Hakkını Helal Etsin . Benden Yanada Hakkım varsa , HeLaL Olsun .

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI / JANDARMA
HİZMET ERİ : Komutan ne derse yapıcaz . :)
7. JANDARMA KOMANDO ER EĞİTİM KOMUTANLIĞI / İZMİR - YENİFOÇA

Not : Diğer forumda kullanıcı adımı vede şifremi bir arkadaşım kullandığı için oraya yazı yazabilir . O yazılar benim tarafımdan yazılmayacaktır . Bunun bilinmesini istedim . Çünkü yarın birgün bir şerefsiz çıkıpta burda da işte sizin adamınız sözde askere gitti gibi saçmalar . Şimdiden yazıyım dedim o yüzden .

HayırLı teskereLer (;

senle spor bölümünde biraz ateşli tartışmalar yaşadık:) ama bunlarda geride kaldı mesajınıda cok güzel yazmışsın KENDİNE İİ BAK DOSTUM. SENİ TEKRAR BURDA BEKLIYOR OLACAĞIZ..(daha tartışırız bol bol:))

dostum hayırlı teskereler sağsalim git sağsalim gel.Bana adını soyadını pm atıver de foça da çok tanıdığımız var okul komutanı dahil.Belki bişeyler yapabiliriz yada ben ziyaretine gelirim.İzmirde 1 saat uzaktasın..:)

hakkım varsa eğer helal olsun kardeşim....:)
hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.......

hayırlı teskereler

Simdi ben de spor bolumunde imzanda gordum, konu acmak icin buraya girdim bir baktım sen acmijsin zaten gule gule dostum sen benden once gitmissin ben daa kaciorum bakalım okul ayagina..

Hayırlı Teskereler, Az dayakla donmen dilegiyle...Anlatirsin Artık Donujte Anılari...

imza7um.gif

Bu Arada Senin Hatuna Ben Bakarım Yokluğunda :)

Kardeş GüLe GüLe Gidip Güle Güle Gelirsin İşallah ..!
HayırLı TeskereLer..!:)

Allaha Emanet Ol..!

Günler Bir Yil Gibi Geçer Ama Yillar Bir Gün Gibi Geçer Arkadasimm Hayirlisiyla Git Gel.

Dualarimizz Seninlee ...

Dostum 3 gün önce pm de attım ama yinede buraya yazayım.
Hayırlı askerlikler.
teskerini al gel biz burdayız...

Hayırlı tezkereler kardeşim, senin gibi birini tanımış olmak çok güzel..

hayırlı tezkereler, döndüğünde her telden ve kahkaha bölümünde senin anılarını görmek isteriz :)

hayırlı teskereler abi,en kısa zamanda aramıza dönmen ümidiyle..

hayırlı teskereler kardeş darısı başımıza

Hayırlı tezkereler.. merakla beklicem anılarını.. ;)

Burda bıraktıgın gibi beklıycez senı kardeşim.. yolun acık olsun hayırlı teskereler...

İzmir Karşıyaka Foçaya yakın beklerim izin günlerinde gezeriz senle benim yanımda Leke merak etmeyin :)

hayırlı teskereler arkadasım sag salim git gel biz yine buralarda olucaz seni beklicez.. selametle

Geri