Ve Zico kalıyor

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
2115sah.jpg

Fenerbahçe'de teknik direktör Artuhur Zico'nun takımda kalıp kalmayacağı netleşmeye başladı.

Sarı-Lacivertli yönetim Brezilyalı hocanın avukatı ile dün akşam geç saatlere kadar yaptığı görüşmenin ardından maddi konularda büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

UEFA'nın resmi internet sitesinde "Kalmam zor" açıklaması yapan Arthur Zico'nun avukatı ile dün bir telefon görüşmesi yapan sarı lacivertli yönetim, Brezilyalı hocanın avukatına Zico ile yola devam etmek istediklerini söylediler.

Olumlu geçen ve maddi konularda büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe yönetimi ile Zico'nun arasında Brezilyalı hocanın yardımcıları konusunda sıkıntı yaşandığı ancak bu sorunun da çözüme yakın olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Zico ile ilgili kesin karar ve resmi açıklamanın 2-3 gün içinde yapılacağı belirtildi. Brezilyalı hoca yapılacak son görüşmelerin ardından bir sürpriz olmaz ise gelecek sezon da sarı lacivertli takımın başında olacak.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=758793&Date=24.05.2008

Alıntıdır.​

Ah ßu Medya Yokmu :D ßirqün Adamı Takımdan qötürüyo Dier qün qetiriyo :)

cok saol valla ben cok istiyorum zico nun kalmasını birazcık sabredelim.

iyi hoş adam ama takıma hırs veremiyo büyük maçlarda takım zaten kendisi hırslanıyo diğer maçlarda .....
kalsamı iyi gitsemi bilemiyorumki

Bence fb yönetimi aynı Daum zamanında oLduğu gibi istikrar için teknik direktör değiştirmeyeLm hatası yapıyor..

Bu bir hata mı?Daum zamanında Avrupada başarı yoktu,ligde başarı vardı.Şimdi tam tersi oluyor.ayrıca istikrar olmayınca devamlı başarıyı aramak da zor olur..bakın Gs ve Bjk nin son yıllardaki t.direktör ve oyuncu transferlerine.3senede 60ar oyuncu 5er teknik direktör harcanıyor

doğru asLında Zico'nun da bi suçu yok, iLk devrenin başında G.Antepspor'u yedekLerLe yenen Zico'yu herkes aLkışLar; aynı yedekLerLe Bursaspor'a yeniLen Zico'yu herkes dibe batırır..
Zico'yu fenere getirmenin sebebi BreziLya'da ve dünyada bi üne sahip oLmasıdır.. Tamam,fenerbahçe rekLamını yapmıştır,artık birçok kişi sizi tanıyor.. Ama Zico istikrar sağLıyabiLecek bi teknik adam değiL,bence..

Geri