Ve yine bi asistan mod. başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgck

New member
Reaction score
0
A.mod başvurusunda bulundum - erken dediler.:D
Yine olmadı.:DSeçimi kaybeden partiler gibi hissediyom kendimi.

bide bişi soracam. bnm mod olmam için en az kaç post kaç tşk almam lazım

Bir sürü siteye dgck die üyeyim ama hiçbiri bu site kadar iyi değil ve bn sömürücüümdür ama nedense bu siteye içimden hep paylaşım yapmak gelior nedenini bnde bilmiom.Hatta bu konuyu neden açtımıda bilmiom.Ama bildim bişi war oda Hackhell ailesini çok sevior olmam

Saygılarımla .....kolay gele.....

Özel Günler & Tebrikler
yanlis yer degil mi ?

Desteklemiyorum ne verdinde asistan olacaksın???

PosT La ALakaSı Yok die düŞünüorm...

binlerce poSt Kasıp haLa adam OLamayanLAr var.. :goz:

yapTığın payLaşımLAr ve HH daki Uslup ün Saygı DeğeRLiliğin önemLi...

ilk başlarda bende böle çok başvuru yapıyodum hatta bunun için banlamışlardı :D ama seni sitede çok görüyom bence +1 ama biraz daha çalış mesajın ve özellikle teşekürünü fazlalaşsın

ayrıca konu yanlışş yerde

ilk başlarda bende böle çok başvuru yapıyodum hatta bunun için banlamışlardı :D ama seni sitede çok görüyom bence +1 ama biraz daha çalış mesajın ve özellikle teşekürünü fazlalaşsın

ayrıca konu yanlışş yerde

usta tmm konu yannış yerdede mdm +1 görev almak isteyenlerde nie eksi verdin

Desteklemiyorum ne verdinde asistan olacaksın???

programlar bölümüne bi gir bqm ....Bilmeden,araştırmadan yorum yapma kardeş hhde tam 110 konu açmşm iyi veya kötü paylaşımlar ve bu paylaşımların bazılarını toplu verdim yani onları tek tek açsadım 150-200 olurdu

vyanlışlıkla oldu heralde bi dk düzeltiyim :D

:D neyse şimdi bi + war kendimi avutmam için yeterli:D

çok geyiğe dökülmüş konu ama ben de bişeyler yazıcam.. bak dgck arkadaş.. bi kaç haftada ikinci moderatörlük başvurunu yaptın ve şimdi bu konuyu buraya açmış olman senin için oldukça eksi olucak... hatta bu tip konular açmaya devam edersen banlanabilrsinde.. sana tavsiyem bu tür konular pek açma... paylaşım yapman tabiki gayet güzel birşey.. ama mesajla teşekkürle olacak iş değil moderatörlük fikrimce...

elinden gelen özeni göster.. saygınlık kazanmaya bak.. insanlarla iyi geçin.. ve en önemlisi kullanıcıların işine yareayacak faydalı içerikli güzel paylaşımlar yap.. ve kendinden emin olduktan sonra başvur.. dediğim gibi oyuncağa çevirme.. bunun senin için artısından çok EKSİ si olur..

İyi Forumlar...

$imdiye kadar mod oLan ki$iLere ßir ßak ve kendinle kar$ıLaştır.. aradaki farkı görürsün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri