Ve Vodafone çöktü!

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, dün geceden bu yana aralıksız devam eden yağmur ve selin, İstanbul'un bir bölümünde ciddi hasarlara ve ölümlere yol açtığı hatırlatılarak, mağdur olanlara baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Yaşanan felaketin, Vodafone Türkiye'nin İkitelli Basın Ekpres yolu üzerinde bulunan veri santralini de bu sabah 07.50 itibariyle kullanılamaz hale getirdiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Bu santralden hizmet alan İstanbul'un Kuzeybatısı ve Trakya bölgesindeki abonelerimizin bir bölümü şu anda iletişim sorunları yaşamaktadır. İlk adım olarak İkitelli binasındaki çalışanlarımız güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir. Sistemin diğer veri santralleri üzerinden sağlıklı hizmet vermesi ve etkilenen abonelerimizin en geç gün sonuna kadar sorunsuz bir şekilde hizmet almalarını sağlamak üzere çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir."

Eğer bu bölgelerde ikamet ediyorsanız, Vodafone hattınızı bir süre daha kullanamayacaksınız. Sizi arayanlar ise, karşılığında "Vodafone'a kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır" mesajı ile karşılaşacak. Umarız sorun en kısa sürede çözülür...

chip.com.tr :durdurun

İstanbul'dan çok uzak bir yerde. HATAY'dayım. Saat 15'e kadar 'Vodafone'a kayıtlı böyle bir numara bulunmamaktadır' hatası almaktaydım. Ve şimdi 'Ardığınız kişiye ulaşılamıyor' hatası alıyorum. :vur Ve www.vodafone.com.tr sitesine de giriş yapamıyorum. :durdurun

vodafone nin istanbul ve çevresi çöktü fakat internet sitesi istanbuldan yönetildiği için oda çöktü istanbuldakilere ulaşılmıyor :)

Vodafone Çöküşü yaşa :durdurun:durdurun:durdurun

Vodafone gibi büyük bir operatörün sistemleri nasıl çöker, hayret ediyorum :durdurun :durdurun

VodaFone yaptığımız suikastLar sonunda işe yaradı :D

vodafone ikitellideki rumeli plazadan maslak ve mecidiyeköydeki binalara taşındı fakat satralini ikitellideki plazada bıraktı. binanın yanından geçen dere zaten sürekli böyel irili ufaklı yağışlarda taşıyordu.. ilgili yöneticiler bu olayı ya ciddiye almadılar ya da bu kadar büyük sorun çıkabileceğini düşünemediler. daha çok zor duruma düşerler olur bunlar bu kafa ile ..kendi şirket içindeki kullandıkları sistem ve canlı ortam çalışma ekranları bile bugün çalışmamakta..

vodafone ile anı yaşa :D:D

Vodafone olan arkadaşlarım kullanamıyo. :D

Geri