Ve söz Emre'de!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldığı söylenen Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Emre "Kovulmadığım sürece bu formayı giyeceğim" dedi.

Bursaspor deplasmanında takım arkadaşı Cristian Baroni ile tartışan, sonra da teknik direktör Aykut Kocaman ile gerginlik yaşadığı gerekçesiyle yönetim tarafından kadro dışı bırakıldığı haberleri çıkan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberlerin gerçek olmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Herkesten özür dilerim. Kovulmadığım sürece Fenerbahçe forması giymek istiyorum" dedi.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:

"Buraya kadar geldiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Malum konuyla ilgili konuşacağım ve soru almayacağım. Gelirken de 'Bir şeyler yazayım' dedim. Spekülasyon olmaması için...

Futbol ailesi 3 Temmuz'dan beri büyük sıkıntı yaşıyor. Bu süreçte yaşanan sıkıntılardan en çok da Fenerbahçe camiası etkilendi. Hakkımda da iftira silsilesi başlatıldı. Ama bunların gerçek olmadığı, iddianamenin da açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Fakat yaşanan bu süreçte kendimi yorgun ve bitkin hissettim. Bunlar da bizi bazen olmadığımız biri haline getirecek kadar aşırı motive etti. Bazen demotive etti. Bizi farklı yerlere götürdü.

Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan camiamızın bu sağlam duruşuna zarar verdiysem; bize inanan insanlara üzüntü verdiysem, yönetime, takım arkadaşlarıma ve Sayın Aykut Kocaman'a sıkıntı verdiysem özür diliyorum. Medyanın içinde bulunan arkadaşlarımızın kamuoyunu yönlendirmeye çalıştığı gibi bir olay değil. Aramızda olan sözlü bir tartışmanın tamamen yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren bir tartışmanın getirdiği bir yerdir. Küçük olduğumdan dolayı alttan almam gereken bir durumda ne yazık ki böyle bir durum ortaya çıktı. Bundan dolayı Aykut Hoca'dan bir kez daha özür diliyorum.

Önemli olan Fenerbahçe'nin mutluluğu ve başarısı. Biz bugün varız, yarın yokuz. Bu süreci Fenerbahçe olarak iyi idare ettik diye düşünüyorum. Bu sezon şampiyon olup, geçen sezon anamızın ak sütü gibi hakkımız olan şampiyonluğu perçinlemek istiyoruz. Bizi güzel günler bekliyor. Bugüne kadar, bu süreçte ikili ilişkilerimde hata yaptığım herkesten özür dilerim.

Ben futbolu Fenerbahçeli Emre olarak bırakmak istiyorum. Veda diye bir şey yok. Kadro dışı bırakılmam da söz konusu değil. Yapmamış olduğum hatanın cefasını çekmeyecek olgunluktayım. Mukavelem bitiyormuş gibi futbol oynamıyorum. Artık sadece futbolla ve ailemle ilgilenmek istiyorum. Herkesten bir kez daha özür diliyorum. Ben Fenerbahçe ile alakalı olan ilişkimi, sevdamı, buna ne ad verirseniz, profesyonelliğimi bu konuyla alakalı malzeme edecek bir adam değilim.

Mukavelem süresince - ki daha önümde 6 ay var - Fenerbahçe forması giyeceğim. Camiadaki büyüklerimiz yollamadığı sürece Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Ama beni istemeyenler çıkarsa 'Seninle çalışmak istemiyoruz' denilirse de profesyonelce davranırım.

Küçük olduğum için ben özür diledim. Aykut Kocaman'a çok saygı duyuyorum. Bu bir milat mıdır, değil midir bilmiyorum. Ayinesi iştir kişinin."

Ve söz Emre'de! - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

Türkiye kupası görmüş tek Fenerbahçe'li futbolcu Emre'dir yahu,kimi kovuyorlar :)

Geri