Ve Nobre masaya oturuyor!

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Mert Nobre'nin menaceri Juan Figer ile Siyah-Beyazlı yöneticiler bugün biraraya gelecek.

Uzun zamandır beklenen zirveden imza çıkması bekleniyor. Beşiktaş'ta bir türlü beklenen imzayı atamayan Mert Nobre konusunda sona gelindi... Aylardır İstanbul’a beklenen Sambacı’nın menaceri Juan Figer ile Beşiktaşlı idareciler bugün biraraya gelecekler. Fanatik'te yer alan habere göre, Başkan Yıldırım Demirören’le görüşüp, anlaştığını hatırlatan Mert Nobre, “Adımın birçok kulüple anılması doğal. Çünkü sezon sonunda bonservisim elinde olacağı için, ilgi duyanlar oldu. Ancak ben başkanımız ile görüşüp, anlaştım” dedi.

‘Yuvamda kalacağım’
“Bana tek resmi teklif Lens’ten geldi” ifadesini kullanan Nobre, şöyle devam etti: Ancak kulüpler bonservis bedelinde anlaşamayınca, transfer gerçekleşmedi. Şampiyon olup, yeni sezonda Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım... Bilindiği gibi Nobre ile Beşiktaş kulübü yıllık 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkışmıştı. Ancak golcü futbolcunun menaceri Figer’in istediği 2.5 milyon Euro’luk imza bedeli, sorun yaratmıştı.

Kaynak:HTSpor​

Geri