ve Myspace'de engellendi..

МiқαDo

New member
Reaction score
0
Myspacede engellendi geçmiş olsun sıra Facebookda :durdurun
2vuja6f.jpg

20090919123356.jpg

Bu sabah bilgisayarının karşısına geçip internette gezinen ve www.myspace.com ve www.lastfm.com adreslerine erişmeye çalışan kullanıcılar aşağıda da görülen: "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır." uyarısıyla karşılaştılar.

Milyonlarca kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan Myspace ve müzik dinleyenlerin, dinledikleri parçaların listelerini paylaşabildikleri Last.fm engellenmiş durumda. İkisinin de ortak noktası müzik yayını yapmaları. Ancak engellenmelerinin sebebi, sayfanın yerine çıkan engelleme kararı yazısında belirtilmiyor. Üstüne üstlük bu konuda henüz resmi bir açıklama da yapılmadı. Detaylar ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız.

kaynak
hadi bunada yalan deyin :D

atma boru gibi girio denedim

haydaaaaaaaaaaa bu kadar da olmaz yahu

21326c5.jpg
Bu resimle Senin Yaşın ile zekan arasında bağlantı kurmak zor olmuo millete iftira atma

21326c5.jpg
Bu resimle Senin Yaşın ile zekan arasında bağlantı kurmak zor olmuo millete iftira atma

bak hemşerim vallahi billahi engelliydi site dnsleri değiştirdim bende girebiliyorum şimdi
ama cidden engelleydi o rsimde benim bilgisayardan :terCocuk::terCocuk:

neyse önemli değil Türkiye burası olur böle şeyler takma kafana

Geri