Ve Mesut Özil Real Madrid'de

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
59122089.png

543131_detay.jpg

Alman Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de oynayan Alman milli takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer oldu.

Werder Bremen kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Mesut'un kulüpten ayrılacağı ve Real Madrid ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Her iki kulübün de bu konuda öğleden sonra anlaşmaya vardığı ifade edilen açıklamada, anlaşmanın ayrıntıları hakkında açıklama yapılmamasının da kararlaştırıldığı kaydedildi.

İspanyon basınına göre Real Madrid'in Mesut Özil 15 Milyon Euro bonservis bedeli ödeceyecek.

kaynak

15 milyon dolarlık bir fiyata gittiğini yazmış bazı siteler...

15 Milyonmu :saskin Beleşe Gitmiş Adam

Adam Nerelerden Nereye Gelmiş Neden İlk 11 Zor Olsun Ki,
Çok İyi Bir Futbolcu Bu Şekilde Futbolunu Bozmadan Devam Eder İse İlk 11'in Değişmezi Olur.

Hayırlısı olsun. 30 yaşına kadar oynar sonra Beşiktaş alır =)

Türk Milli takımını seçmedi ya , zerre kadar değeri yok gözümde

sen kendini mesutu yerine koy hangisini seçerdin ama delikanlı gibi cevap ver

almanyada büyümüş almanyada futbol haytına başlamış orda futbol eğitimi görmüş

hem almanya türkiyeye göre daha göz önünde her dünya kupasına ve her avrupa kupasına katılıyorlar

bizim türkiye ayda yıldabir katılıyor , adam almanyada kendini daha iyi gösterirdi

türk milli takımını seçseydi çok güzel olurdu tabiki ama adam kendi geleceğini düşünüyor

bizim milli takımda olsaydı realmadrid'e zor giderdi bana göre

real madrid de o kadar iyi oyuncu varki mesut nasıl oynuacak bakalım.. Bare fenere gelseydi de iyi olurdu :)

İlk 11'i zorlar, ilk 11 de oynamasa bile daha genç; futbolununu geliştirecektir.. Mesut'un adına sevindim..

Mesut Özil 45 Milyon euro'ya Real Madrid'e Transfer oLdu.Real Mesut için 15 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.Mesut altı yılda toplam 30 milyon euro kazanacak...

Haber böle :)

Yedek Kulübesinde Büyür.. Bizi Şeçmedi Yaa Benim İçin Yabancı Futbolculardan Bii Farkı Yok..

ßurak ӡ5;5119176' Alıntı:
sen kendini mesutu yerine koy hangisini seçerdin ama delikanlı gibi cevap ver

almanyada büyümüş almanyada futbol haytına başlamış orda futbol eğitimi görmüş

hem almanya türkiyeye göre daha göz önünde her dünya kupasına ve her avrupa kupasına katılıyorlar

bizim türkiye ayda yıldabir katılıyor , adam almanyada kendini daha iyi gösterirdi

türk milli takımını seçseydi çok güzel olurdu tabiki ama adam kendi geleceğini düşünüyor

bizim milli takımda olsaydı realmadrid'e zor giderdi bana göre

ben bizim topcuların su klasik lafı vardır ya " işte pasapartum şu olsaydı avrupada oynardım " ve işte avrupalıların Türk futbolculara bakısı cok farklıymıs falan.ben buna inanmıyorum.sen adam gibi profesyonel yasayıp , futbolunu oynadıktan sonra seni her yerde bulurlar , gelir alırlar.örnek mi bak sergen ne dedi beni münih alacaktı ama sorup sorusturdular sonra vazgeçmişler diye.bide fatih terim döneminde Gs den Avrupaya giden oyuncu sayısına bak -H.şükür-emre-okan-tugay-fatih akyel-demek ki hoca zamanında gayet profesyonellermiş.

bi de şöyle düşün bu sene dünya kupası olmasaydı mesut bremende oynadıgı futbol ile gidemez miydi reale.milli takımda ne oynuyorsa bremende de aynısını oynuyor.milli takım tercihiyle bana göre alakası yok transferinin.sonucta adam profesyonel yasıyor ve oynuyor.he almanyayı seçmesi de ona göre bi profesyonelliktir diyebilirsin.hamit de bayern münihte ama Türk milli takımında

Geri