Xanax2701
New member
- Reaction score
- 0
arkadsım konusmalarına dikkat et sevmiyosun diye neden hakaret ediyosun bilip bilmeden vatanı satan falan türkiyede olsa rahat yok avrupaya gitse avrupanın ajanı irana gitse iranın ajanı türkü cumhuriyetlere gitse oranın ajanı rusyaya gitse oranın ajanı burda hapsede girmezdi zaten ayrıca türkiyeye geldiği falanda yok sadece suçsuzlugu ispantlandı yargıtayın oybirliği kararıyla
ne kadar sevmesede bu zorla degıl tabiki hakaret etmege hakkın yok sana göre vatan haini olabilir ama o tam bir vatan sevdalısıdır sen bilmesende o yüzden agzına ne gelırse konusma 1000 düşün bir konus biz senin düşüncelerine sevdiğin insanlara hakaret ediyomuyuz üstelikte modsun daha dikkatli olman lazım
volki06 arkadaşım ellerine sağlık güzel bir yorum yine yapmışsın kimseye kalkıpta hakaret edilemz mod olmak hakareti gerektirmez
vatansevdalısı olduğunu bilmeyenler onu sadece bazı medya kanallarında abratılı olarak gösterilen çftliğinde yaşıyormuş diye haberler yapan kanalları izlemektedirler
bilmezlerki ABD de kaldığı ev ile gittiği hastane hariç hiçbir yere çıkmamıştır
benimde mal varlıgım olmasada abd2de baskasının evinde krallar gibi yaşatılsam =)
bu evlerde kısa bi sre bende bulundum arkadasım..500 milyon maaşla dershanede ögretmen çalıstırarak para kazanıyolar...
ısparta gibi bi yerde kişi başı 250 300 milyon toplamda 600-700 milyon kira parası bi o kadar yurt parası alıyolar...
sözde faizsiz bankacılıkla para kazanıyolar..=)
en az sen kadar biliyorum bunları ben
çok yanlış bir tespit olmuş yurtdışındaki okulların nasıl açıldığından haberin var mı yok tabiiki ondan böyle yazmışsın zaten yazdıkların şok etti ya bilmesem diyecem ki öyle ama dediğin gibi 250-300 milyon kira falan arakadaşım bunlar hikaye tamam mı toplamda 600-700 kira yazmışsın ne kadar ayıp ya kısa bir süre bulunmuşsun bir de hiç mi birşeyler almadın be arkadaşım fettullah gülen hocaya hakaret eden birinden başka bir yorum beklemzdim zaten