Ve Edu GönderiLdi..

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

news_manset_resim_fp_edu_uzgun01.jpg

Fenerbahçe ile yeniden anlaşma yapan Diego Lugano'nun, Sion maçında oynayabilmesi için seferberlik ilan edildi.

Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında İsviçre'nin Sion takımı ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takımda stoper Bilica'nın kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı defans bölgesinde sıkıntı yaşanırken, Lugano'nun bu maçta oynayabilmesi için gereken tüm evraklar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Futbol Federasyonu'nun istediği sözleşme, sağlık kontrolü belgeleri ve diğer tüm prosedürler için kulüp personeli hummalı bir çalışma içersine girdi.

Bir yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman, bir yandan idari menajer Hasan Çetinkaya ve kulüp personelinden bazı kişiler, Lugano'yu Sion maçında oynatabilmek için yoğun mesai harcıyor. Başka bir kulüpten transfer edilmediği için uzun süre beklenmesi gereken evrağı bulunmayan Uruguaylı futbolcunun, takımla birlikte Cenevre'ye giderek Sion'a karşı sahada mücadele etmesi bekleniyor. UEFA'ya ise Lugano ile ilgili tüm evrakların yarın saat 20.00'ye kadar gönderilmesinde hiçbir engelin bulunmadığı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Lugano'yu bugün sağlık kontrolünden geçiren Fenerbahçe Kulübü'nde Edu ile olan pürüz de çözüldü. Brezilyalı oyuncu ile sözleşmenin feshi konusunda her türlü anlaşma sağlandı. Yabancı futbolcu kontenjanını bu sayede boşaltan sarı lacivertli kulübün, Edu'ya yaklaşık 600 bin Euro ödeme yapacağı öğrenildi.

KaynaK

Bu Sene Oynasaydı Fenerde Gol Kralı Olurdu..Kendi Kalesine Attığı Gollerle

verdigi emeklerden ve sampiyonlar ligi gol kralligini kilpayi kacirmasindan oturu tesekkur ederiz :D

Eeee Herkez Bunu Bekliyordu Zaten. Edu yu da ben Hiç beğenmiyordum. Bilica Lugano iyi olur . Ama Lugano nun kavga konusunda kendisini frenlemesi gerek Paylaşım için TeşekkürleR .

iyiki gitti hiç sevmiyordum o adamı

GüLe GüLe Edu Kendine iyi bak çukura düşme =)

Şaka bir yana fenerbahçe ye katkıLarın için teşekkürLer.Kendine kaLene
attığın goLLere rağmen bence kötü değiLdin.
YoLun açık oLsun =)

Sanki adamLa yüz yüze konuşuyorum hee :hhmanD

1 birezilyalı gider 1 birezilyalı gelir

Geri