Ve Demirören Konuştu! İstifa......

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
fft1mm752338.jpg

Wolfsburg maçında protestoların hedefi olan Başiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, konuştu:
İstifayı aklımın ucundan geçirmiyorum.. Gerçek Beşiktaşlılar’ın yanımda durmasını bekliyorum...

Salı akşamı saat 21.45’te aslında her şey çok güzeldi Beşiktaş tribünlerinde.. Ligde üst üste alınan 12 puan gergin taraftarın tansiyonunu düşürmüş, başkan Yıldırım Demirören’e yönelik tepkiler takıma verilen desteğe dönüşmüştü.. Demirören, ilk Wolfsburg maçına 150 kişilik bir kafile kaldırarak kendisine jest yapan F.Bahçeli işadamı Ferit Şahenk’i cevaben Şeref Tribünü’ne davet etmişti; ayrıca TFF Başkanı Mahmut Özgener de tribündeydi.. Derken Beşiktaş ilk golü yedi.. Yine de herkeste bir umut vardı.. Ama 80’de Gentner’in attığı 2. gol bu ruh halinin tamamen değişmesine neden oldu.. “Yeter, Yıldırım Demirören, yeter” sloganları stadın 4 yanına yayıldı.. Ve sonrasında işler karıştı..

Düne kadar bütün protestolara sadece tebessümle karşılık veren Demirören, özellikle Çarşı Grubu’nun bulunduğu Kapalı Tribün’den koro halinde gelen küfürlerine tahammül edemedi.. Yerinden kalkıp “Yazıklar olsun size” karşılığını verdi.. Kendi yöneticilerinin bile dizginleyemediği Demirören’i sakinleştirmek, yakın dostları Ferit Şahenk ve Mahmut Özgener’e düştü.. 3. golden sonra karşılıklı tepkiler artarken, Demirören “Ben maç bittikten sonra tribünden ayrılmayacağım. Ben de bunlara küfürle karşılık vereceğim” dedi ve maç bittikten sonra da bir süre koltuğundan kalkmadı.. Ancak bu protesto da kısa sürdü..

SABAH SAAT 04.00’E DEK GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİLER

Maçtan çıktıktan sonra muhalif isimlerden, eski yönetici İhsan Kalkavan ile birlikte Anadoluhisarı’ndaki evine giden Demirören’in telefonları 04.00’e kadar susmadı.. Arayıp teselli edenler arasında bazı bakanlar da bulunuyordu.. Bu arada yönetici Hakan Aksoy, stattaki güvenlik kameralarından başkana küfreden seyircileri teker teker tespit etti.. Daha sonra tribün görüntülerini taşıyan CD başkanın evine ulaştırıldı ve Demirören CD’yi baştan sona izledi..

Ve bugün.. Stresli geçen gecenin ardından Demirören biraz sakinleşmiş gözüküyordu.. Ağzından şu cümleler döküldü:

“KÜFÜRLERİ DUYUNCA KENDİMİ KAYBETTİM”

“Bana ’ş.....z’ diye bağırıp küfüre başladıkları anda kendimi kaybettim.. Bakın, ben Beşiktaş’ın başkanıyım.. Kötü sonuçlara en fazla ben üzülüyorum.. Seyirci tepkisine zaten alıştık.. Ancak bu işin çivisi çıktı.. Tepki ise tepki ama bu kadarı ayıp. Kimlerin küfür ettiğini bilmiyorum, arkadaşlar görüntülerden tespit etmek için uğraşıyorlar.. Hukuki işlemleri başlatacağız..”

“Peki başkan, bu tepkiye karşı istifa etmeyi veya kongrede adaylıktan çekilmeyi düşünüyor musunuz?” diye sorduk.. Yanıt, çok netti:

“BU tezahüratlarla beni yolumdan döndüreceklerini sananlar yanılıyor.. İstifayı aklımdan bile geçirmiyorum.. Başkanlığa tekrar aday olacağım.. Mücadeleye devam..”

‘KINIYORUZ!’

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı dün İstanbul’da yapılırken, başkan vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaşlı taraftarların başkan Yıldırım Demirören’e yönelik tezahüratlarını kınadıklarını söyledi. Gümüşdağ, “Yapılanları kabul edemeyiz. Beşiktaş gibi bir kulübün başkanına bu tip kötü tezahüratları kınıyoruz” şeklinde konuştu.

‘Çok etkilendim’

İnönü Stadı’nda önceki gün Beşiktaş’a karşı mücade eden Wolfsburg’un savunma oyuncusu Alexander Madlung, siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.. Atmosfere inanamadığını söyleyen Alman oyuncu “30 bin kişinin alkış tutup takımımızın ismini bağırması beni çok etkiledi. Tüylerim bir anda diken diken oldu” dedi.

VE DEMİRÖREN KONUŞTU: İSTİFA...

Ya küfürle gideceksin, ya küfürle. Nasıl geldiysen öyle. Biz istemezdik sonuçlarının bu şekilde olmasını ama neye hizmet ettiğin belli değil en azından Beşiktaş' a değil. birazcık gururun varsa gidersin bu kadar laftan sonra. Bize cesur adam ayakları yapma biz ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

Arkadaşım Git Yeter Yaa Kurtulalım Senden Başımıza Bela Oldun Defolda Git

kusura bakma sayın başkan istifa etmiyerek kişiliğini ayaklar altına alma seni sevem kalmadı kalırsan trbinler kopar çarşı yada farklı grup farktmez
istila değil istifa et

Ya küfürle gideceksin, ya küfürle. Nasıl geldiysen öyle. Biz istemezdik sonuçlarının bu şekilde olmasını ama neye hizmet ettiğin belli değil en azından Beşiktaş' a değil. birazcık gururun varsa gidersin bu kadar laftan sonra. Bize cesur adam ayakları yapma biz ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

aynen dogru ekliyecek tek laf bile yok tesekkrler

Yok yok bu adam kesinlikle istifa etmicek yüzsüz yaa. Kongrede ya kaybetmezse diye korkuyorum. Peki ya Y.D. kongrede kaybetmezse ne olacak ? Taraftar ne diyecek o zaman kim ne yapacak... Aman Allah korusun.. Düşünmesi bile kötü.

İstifa edince ne olacak ? Beşiktaş Ş.Ligi şampiyonu mu olacak ? Geçen sene iyiydi :)

Bence şu anda gitmesi hata olur, kongreden önce bıraksın, şereflice teslim etsin o zaman, göğsünü gere gere. Ayrıca, hatırlıyorsanız geçen yıl da böyle kötü başladık ama sonradan toparlandık, kupalar vitrin evet ama bugün Real bile 3.lig takımından 4 tane yiyor, Manchester zar zor galip geliyor. Bunları da görmek lazım. Tablo çok da kötü değil. Karamsar olmayalım bu kadar.

sadece ligde ve avrupada alınan sonuçlar değil Paranın boşuna hebâ edilmesi de mesele. sonuçta sahaya Demirören çıkıp oynamıyo o yönetici. Daha akıllı transferler yapılabilir takımın yaş ortalaması 30. Misal Tabata onun yerine Paf takımdan bi oyuncu çıksa çok daha faydalı ve maliyetsiz olurdu. bu bir değil iki değil gidenlerden de para kazanamadık hiç. yani tek sorun başarı değil iyi yönetilmiyoruz.

Takımın ligdeki puan durumu ve sıralamadı ki durumu karamsarlık gerektirecek bir pozisyonda değil. Ama kulüp yönetilemiyor. Transfer meselesinde birazda gaza gelmişiz galiba. Tabata 8 milyon etmez, o kadar para verilir mi v.s. doğru bunlar. Elanoya verdiler o kadar para Tabata'dan daha iyi mi oynadı? M.Topuz'a verdiler yaklaşık o kadar para o adam ne yaptı? Ama sözkonusu Beşiktaş olunca herkes bir yorum yapıyor.

100 YıLımızdan Sonra oLayLarın Hepsını Ama Hepsını BıLıyorum.. O Zamanın KaragumrukLuLerını Para ıLe Tutup Serdar BıLgıLıye Sövdürten Yıne YıLdırım Demirören.. Sen ŞerefinLe GeLmedın Kı BaşkanLıga ŞerefinLe Gidesin Eyy Gidi Başkan..

Adam Beşiktaş'ı çok Seviyor Ama Artık istifa nın ZAMANI GELDİ

Geri