Ve Demirören Açıkladı!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adaylığını Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerine resmen açıkladı.

ve_demiroren_acikladi_1329734335.jpg

Yıldırım Demirören, Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaş yönetim kurulu üyeleriyle durum değerlendirmesi yaptıktan sonra adaylığını açıkladı.

Yıldırım Demirören'in Beşiktaş Kulübü Başkanlığı görevinden istifası söz konusu değil. TFF Başkanı seçilmemesi durumunda Beşiktaş Kulübü Başkanlığı görevine devam edecek.

Siyah beyazlı kulübün başkanı, taahhütlü olarak aday olduğunu belirtti.

Haber1903

gelde bu adamdan adalet bekle zaten kendi takımı şikenin içinde yargılanıyor bence futbolun bittiği andır seçildikten sonra bu zamana kadar beşiktaşa ne hayrı dokunduki tff faydası dokunsun

gelde bu adamdan adalet bekle zaten kendi takımı şikenin içinde yargılanıyor bence futbolun bittiği andır seçildikten sonra bu zamana kadar beşiktaşa ne hayrı dokunduki tff faydası dokunsun

Öyle deme bu vesileyle beşiktaşlılar kurtuldu demirörenden :)
Bu işe en çok beşiktaşlılar seviniyor

Takımı şikeden yargılanıyor ifadesi doğru değil Beşiktaş aklanalı yıllar oldu kardeşim metrise otobüs kaldıranlar bizler değiliz.
Ayrıca gerçekten Demirören Beşiktaş'tan elini ayağını çekecekse (hiç sanmıyorum) bizim için hayırlı fakat ülke futbolu için çok vahim bir durum olduğu görüşündeyim.
Tabi bende Serdal Adalı'nın Beşiktaş başkanlığı için aday olması hayali falan var yani tüm olumsuzluklara karşı olayın bizim açımızdan olumlu yönleride yok değil bakalım hayırlısı...

Geri