Ve delgado resmen gitti!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado ile yollar kesin olarak ayrıldı.

Beşiktaşlı yöneticilerden edindiğimiz bilgillere göre, Arap takımlarından Al-Jazira yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı. Delgado`nun bu seneki maaşının verilmeyeceği bu miktarın bonservis bedeli olarak sayılması konusunda anlaşıldı.

2006-2007sezonu başında 5 Milyon Euro`ya Basel`den transfer edilen Arjantinli futbolcunun yarın resmi imzayı atacağı ve İstanbul`dan ayrılacağı bildirildi.

-HABER1903-

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

Delgado ile sözleşme feshedildi

Beşiktaş Delgado ile sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre;

`Şirketimizin futbolcularından Matias Emilio Delgado ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.` denildi.

Beşiktaş JK

Bir 10 numara gider [Delgado] bir 10 numara gelir [Robinho] : )

Gitmesi iyi oldu.

Tabata Şans BuLduğu ZamanLar DeLgado'dan Daha VerimLi OLdu.
ÖnceLiğin DeLgado OLması Sevindirici.
Sıradaki YabancıLar Fink, HoLosko, Ferrari OLmaLı.
HoLosko'yu ve Ferrari'yi İyi Bir Paraya SatabiLiriz.

dualarım kabul oluyor..önce serdar sonra delgado..sıra tabata'da..bekliyorum..=)

Yinede Kaptanımızın IsLıkLanarak Bu Takımdan Gitmesi Kötü Bir Durum.
Umarım TaraftarLar Bir UğurLama Organizasyonu DüzenLer DeLgado'ya.

hani bi laf vardır, ne koydun ki avucuma ne koyayım .. delgado bu takıma ne verdi ki ? çıtkırıldım hareketleri,sorumluluktan kaçması,mücadeleci yapısının zayıflığı ile hiç sevmediğim bi oyuncuydu. iki klas gol attı diye adamı büyük beşiktaşın 10 numarası vbe kaptanı yapmamalılar.. yolu açık olsun o ayrı mesele ama gitmesine çoğu kesim sevindi diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcınde... Cogu Besıktaslı senı hala sevıyor kendım ıcın bunu soyleyemem cunku verdıklerınden cok aldıkların var bızde...

Yolun Açık Olsun

öLe yada böLe bıLıyorum pek bişey katmasada katamasada sevıyordum bu adamı.. YoLun açık oLsun kaptan koLumdakı matias yazısı duvarımdakı o posterın daiama kaLıcak.. ;)

ilk zamanlar geldiğinde ne de çok sevmiştik. Talihsiz bi sakatlık geçirdi ve bir daha kendisini toparlayamadı. yolu açık olsun. Artık gitmesi gerekiyordu gitti. Üzüldüğüm tek nokta oyundan çıkarken ıslıklanmasıydı. Gittiği takımın sahibi aynı zamanda M.city' nin de sahibi acaba bu robinhonun Beşiktaşlı olması için bir müjde olabilir mi?

Geri