Ve Delgado Donduruyor

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
delgado600.jpg

Kasık bölgesinden geçirdiği operasyon nedeniyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado'nun, Beşiktaşımız ile olan sözleşmesini yarın dondurulacak. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Arjantinli futbolcunun menajerliğini de yapan babasıyla dün sabah Huelva kentinde son kez bir araya gelerek anlaşmayı kesinleştirdi. Buna göre Delgado, sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulmasını kabul ettiğine ilişkin belgeyi yarın imzalayacak. İmzanın ardından yabancı kontenjanında bir kişilik yer açılmış olacak. Beşiktaş Yönetimi bu hakkını Chelsea'de forma giyen Deco için kullanmayı planlıyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin çok istediği Portekizli yıldızın transferi için her yolu deneyen siyah beyazlıların, son olarak Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich ile yakın arkadaş olan Azeri işadamı Mübariz Mansimov'u devreye soktuğu belirtildi. Abramovich'in, Deco'yu Beşiktaş'a 1 yıllığına kiralama konusunda Mansimov'a söz verdiği öğrenilirken, yöneticilerin şimdi Portekizli futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Siyah beyazlılar, Deco ile de anlaştığı taktirde, kulübüne ve futbolcuya 2'şer milyon sterlin ödeyecek

Kaynak

Sonunda bu problem de ortadan kalktı hayırlı olsun. inşallah Kartalı uçuracak bi transfer yaparız.

Sonunda donduruyoruz.
Quaresma yı al başkan Decoyu değil.
Ama Decoda gelirse hayır diyemem :)

İnşallah iyi bir 10 numara alınr.

Bence bu iş için en ideali Deco

Hani bi deyim vardır kuLLanıp atmak diye biraz ona benzemiş bu iş.. Bari tamamen fesh etsinLer çünkü bu saatten sonra daha Bjk'da oynayacağını düşünmüyorum DeLgado'nun (Bkz. Fabio Luciano durumu)

HeLe Şükür.. Hadi Artık 10.5 Numara Adamımızı aLaLım.. (=

Bidaha ÇözüLmez İnşaLLah.

kurtulduk yaaa adamı hiç sevmiyorum ben.. ne kendisini ne stilini.. şimdi işte demirören bombayı patlatmanın zamanı geldi.. korkma tüpçüsün diye bomba patlatmaktan..

İyi olmuş 6 ay sakatlık sonra adam iyileşcek form tutcak sezonun sonunu bulur. Şimdi Delgado 1 sene fizik kondisyon çalışsın gelsin yetenekli oyuncu ama fizik çok zayıf

Delgado geri adım atmıyor

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, siyah-beyazlı yönetimin sözleşmesini dondurma talebini bir kez daha reddetti.

270709-delgado-haber2.widec.jpg

Yabancı kontenjanında yer açmak için sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Delgado'nun sözleşmesini dondurmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Arjantinli futbolcuyu ikna edemiyor.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Delgado ile yaptıkları son görüşmeden de sonuç alamadıklarını söyledi.

Delgado'nun sözleşmesini dondurmayı düşünmediğini bir kez daha tekrar ettiğini belirten Yalçın, "Delgado, 3 ay sonra iyileşerek sahalara dönebileceğini ve bu nedenle sözleşmesini dondurmaya gerek duymadığını söyledi. Biz bu konu ile ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş'ta, Erkan Zengin ve Nihat Kahveci'nin performansı teknik heyeti sevindirdi.

Antrenmanda yapılan çift kale maçta Erkan Zengin attığı gollerle dikkat çekerken, takıma yeni katılan Nihat Kahveci de golleriyle alkış aldı.

NtvSpor

Beşiktaş Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, bugün Doğan Haber Ajansı tarafından hazırlanan ve çeşitli internet sitelerinde yer alan “Delgado Kabul Etmedi” başlıklı asılsız haberi resmi siteden yalanladı.

İşte Şeref Yalçın’ın açıklaması:

“Haberde yer alan, Delgado konusunda bir gelişme olmadığı ve sözleşmesini dondurma amacı ile yaptığımız görüşmelerden sonuç alamadığımız şeklinde açıklama yaptığım iddiaları doğru değildir.

Hiçbir basın yayın organına bu yönde bir demecim olmamıştır. Dolayısıyla haberde yer alan iddialar gerçek dışıdır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,

Şeref Yalçın

BJK Basketbol Şubesi’nden Sorumlu
Yönetim Kurulu Üyesi"​

Geri