Ve Bihter intihar etti

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
ask-mem-final-son_640.jpg

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu ekranlara veda ediyor.

behl-agla_640.jpg

Aşk-ı Memnu 'Veda' oldukça heyecanlı bir bölümle ekranlara veda ediyor...İşte finalde yaşananlar:

..VE DİZİ START ALDI

- Bihter'le Behlül koruda buluştu. Behlül, Bihter'le birlikte olamayacağını ve Nihal'i bırakamayacağını söyledi. Behlül, gözyaşlarına boğulurken Bihter sinirli bir şekilde odasına çekildi..

-- Adnan Bey, Bihter'le evlendiğine pişman mı oldu? Adnan Bey'in iç hesaplaşması artarak sürüyor...

- Bihter, odasında annesinin yanında gözyaşlarına boğuldu ve ekledi: 'Anne nasıl dayanacağım..'

- Ölüm döşeğinde yer alan Beşir, Matmazel'e Nihal'e olan aşkını anlattı. Matmazel de, koruda Bihter'le Behlül'ün tartıştığını ve vedalaştıklarını belirtti.

-- Adnan Bey, akşam yemeğinde eşi Bihter'e ayrılmak istediğini açıkladı..

- Adnan Bey söz aldı ve : 'Yatak odamız dışında bizi bağlayan bir şey daha olacaktı; ama sen bebeğimizi benden habersiz aldırdın.. Bihter, hala bütün bir hayatı benimle paylaşmak istediğinden emin misin?' dedi...

- Bihter, boşanma isteğinden sonra hemen Behlül'ü aradı ve 'Adnan benden boşanmak istiyor. Özgürüm artık. Nihal'i hemen bırakmak istemezsen bir süre daha seni beklerim' dedi..Behlül ise 'Ben Nihal'i bırakmak istemiyorum ifadesini yineledi..

- Nihal'le Behlül'ün düğününe sayılı saatler kala Nihal, Bihter'i aradı.. Bihter de Nihal'e 'Sen kazandın' dedi ve ekledi: 'Ben kaybettim gururumu, onurumu...'

- Adnan Bey'i , takip eden Matmazel, Adnan Bey'e 'Hissettiğim birşeyler var, Behlül, Nihal'e ve size ihanet ediyor. Nihal Behlül'ele evlenmemeli' dedi..

-- Adnan Bey, Matmazel'le konuştuktan sonra Beşir'in yanına geldi ve 'Bana her şeyi anlat Beşir' dedi.. Beşir de 'Nihal'i öldürüyorlar Adnan Bey.. Bahçede onları gördüm Adnan Bey.. Behlül'le Bihter Hanım'ı..' dedi...

- Adnan Bey, Behlül ve Bihter konakta buluştu..

- Bihter, eşi Adnan Bey ve sevgilisi önünde intihar etti. Bihter'in annesi Firdevs Hanım üzüntüden felç geçirdi...

- Adnan Bey'e gerçekleri anlatan Beşir, hayata gözlerini yumarken, Nihal bir süre tedavi gördü.. Daha sonra Matmazel, Adnan Bey, Bülent ve Nihal'le yolculuğa çıktı..

Finalin sürprizlerinden bir tanesi de Behlül'ün görüntüsüydü..Bihter'in mezar başında ağlayan Behlül gözyaşlarına hakim olamadı ve 'Behlül kaçar' dedi...

ask-mem-kola_343.jpg

Ögkk geLDi ha annemde oturmuş ağlıyo şaka gißi asdadasasd

Bihter ölsede bitse yine iyi amip gibiler ardına yeni bir dizi başlar birde onla uğraşırız.allah tan pc icat olduda tv de dizilerin ızdırabından kurtulduk

zor kurtulduk yaw valla billa bitti sonunda yarabbi şükür :)

darisi Yaprak dokumun'un basina,:thumbdown:
bu adi dizilerin yuzunden çarsamba,persembe hanim yuzune hasret kaldik yahu:001_rolleyes:

doğan yayın bitmez,yerine yenisini koyarlar gene günüde cuma gecesi olur

ortalama bir insan 60 yıl yaşasa...

e bihter 60 yıllık ORUS..Uluğunu bir yılda yaptı... ölsün gayrı....

darısı diğer aydındoğan kanallarındaki abudik kubudik dizilere.... (yaprak dökümü-küçük kadınlar vs vs)

bihter intihar etmeseydi behlül baska sekilde öldürecekti zaten onu :D

oha baya bildiğin canlı yayın yapılmış burda :d

şu diziler yüzünden eve gitmez oldum. tv ye ambargo koyuyolar resmen evdekiler. birinden kurtulduk bari

türk kültürüne aykırı bir diziydi zatenbitmesi iyi oldu kim kiminle beraber oluyu belli değildi gerçe ben zilemiyordum diziyi başkalarından duyduğumu söylüoyrum

geniş aile ve türkmalı gibi diziler daha iyi insanın moralini yükseltiyor enazından şu kötü günlerde biraz gülme fırsatı buluyoruz

Artık Bihter ve Behlül ismini duyunca kusanlar derneği şart oldu.Ne kadar yankı yapmış burda anket bile açılmış :p
Kitabını okumayanlar için bir eğitim ve öğretim yılı daha bitti gözünüz aydın.Yaprak dökümüde bitsin demiş arkadaşlar,Biri beni durdurmasın bende konu açıcam :p

Kanal D den Yeni b atılım bekLiyoruz Şimdi Bu sefer Bunun gibi üstü kapalı deiL Mezhebi Daha Geniş bi Dizi geLsin :durdurun

Hiç İzlemedim Ama Anlatılanlardan Duydum İçerk Şöyle Galiba Aşçı Bahçıvanı Bahçıvan Şöförü Şöför Uşagı Sona Hepsi Uşagı :S Böle Bişey Sanırım =)

Geri