VDSL2 Tarifesi Belli Oldu

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Türk Telekom'un 1 temmuz itibariyle hizmete sunacağı VDSL2 hizmetinin tarifesi belli oldu. Buna göre % 18 KDV ve % 15 ÖİV dahil, 16 MB'lik paket 98,04 ve 32 Mbit'lik paket 128,44 YTL'den hizmete sunulacak.

Türk Telekom'un 1 temmuz itibariyle hizmete sunacağı VDSL2 hizmetinin tarifesi belli oldu. VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line2) tıpkı ADSL gibi mevcut bakır telefon telleri üzerinden sunulan bir hizmet türü.

Türk Telekom 16 megabit/sn'ye kadar download / 1 megabit/sn'yeye kadar upload ve 32 megabit/sn'ye kadar download / 1 megabit/sn'ye kadar upload olanağı sunan, 2 VDSL2 paketi ile 1 temmuz sonrasında internet kullanıcılarına hizmet vermeye başlayacak.

Türk Telekom'un 1 temmuz itibariyle hizmete sunacağı VDSL2 hizmeti, % 18 KDV ve % 15 ÖİV dahil, 16 MB'lik paket için 98,04 ve 32 Mbit'lik paket için 128,44 YTL'den servise sunulacak. Her 2 paketin de bağlantı/nakil ücreti yine KDV ve ÖİV dahil 29 YTL.

6lxyhvq.jpg

70 milyon fatura veriyorum ben de burda 1024 kotalıya anasını satim

bu şartlara göre adsl fiyatlarının da düşmesi lazım :saskin
ondan haber verin =)

Laz'mısın?

6lxyhvq.jpg

70 milyon fatura veriyorum ben de burda 1024 kotalıya anasını satim

Karadenizliler alınmasın ama arkadaş sınırsız kullansa zaten 49 YTL ödeyecek. Neden kotalıyo 70 YTL vermeye ısrarlı hala anlayamadım.:victory

harbiden çok yaw

ya diğer ülkeler de ucuzken türkiyede bu kadar pahalı olmasını nedeni milletin sahip çıkanı olmamasımı ?

tek el de ondan. heralde interneti en pahalı kullanan ulke turkiyedir. superonline ve bikac sirket daha piyasada daha fazla pay bulursa fiyatlar duser bence . ama ayıp yani.

benim anlamadığım olay aylık ücret 128TL mi 29TL mi hangisi?

ayrıca ben hız falan istemiyom şu kota olayı kalksın yeter yavaş kullanmaya zaten alıştık zamanında 256kb kullanıyoduk bide bu ttnet 32mbit internetede kota koymaya kalkar gibi geliyo bana:D:D:D

Acaba 16 MBit'in altındaki hızlarda bir değişiklik olacakmı

Aylık ücreti 169 YTL olarak belirlendi arkadaşlar. Avrupada kablo tv + telefon dahil fiyatı 25€ . Türkiye deki fiyat korkunç.

Geri