vBulletin Tema

gerexiz2

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaslar Sizden Bir İstegin Olucak.
Ben vBulletin'de Kendi Temamı Yapmak İstiyorum.Bana Bu Konuda Yardımcı Olurmusunuz.
vBulletin Tema Nasıl Yapılır Anlatırmısınız?

Cevap Verecek Kİmse Yokmu Yawwww ?

Yahu Bu Sitede Vbulletin Tema Editlemeyi veya Yapmayı Bilen Yok Mu :saskin

VB Tema editleme kolay iş değildir arkadasım...Yardımcı olurum ama sıkılırsın daha yarısına gelmeden!

VB de kolay ftpden ilk başta upload edecen sonra admincp den xml dosyasını yükle bitti bu kadar

teşekkür yokmu?????????

VB de kolay ftpden ilk başta upload edecen sonra admincp den xml dosyasını yükle bitti bu kadar

teşekkür yokmu?????????

kardes iyi diyorsunda ftpnin neresinden ve neyi upload edecen onları solesen daha iyi oılur.normal tema editlemek ve tema yuklemek kolay.sıfırdan tema yapmak nasıl olur onu soruyoruz.

kardeşim şimdi ilk olarak vb sürümünü indiriyorsun onu zipten çıkarıp ftp deki "www" klasörü içine yüklüyorsun yani zipten çıkardığın dosyalar içinde uplaud dosyası olacak o vb dosyası onun ismini nasıl açılmasını istiyorsan o şekilde ismini değiştiriyorsun ve daha sonra o klasörü ftp programıyla ftp ne girip yüklüyorsun ve daha sonra sitenin adresini yapıp enterliyorsun ve oradan seni otomatik yönlendiriyor zaten sonuç olarak siteni kusursuz kurduktan sonra insttal dosyasıını siliyorsun kardeş inşallah anlata bilmişimdir daha sonra klasöre verdiğin isimle örneğin wwww.siteadın.com/xxx/admincp den admin ismi ve kurulumdaki şifrenle girş yaparak düzeltmeleri yaparsın artık

Arkadaşım sen ilk önce tema yüklemesini öğren herşey adım adım öğreneceksin ilk önce bi mantığını kavra şimdi burda oturupda tema yapmayı anlatsak anlamıcaksın anlayana kadar aylar geçecek kendini biraz geliştir derim =)

kardeşim şimdi ilk olarak vb sürümünü indiriyorsun onu zipten çıkarıp ftp deki "www" klasörü içine yüklüyorsun yani zipten çıkardığın dosyalar içinde uplaud dosyası olacak o vb dosyası onun ismini nasıl açılmasını istiyorsan o şekilde ismini değiştiriyorsun ve daha sonra o klasörü ftp programıyla ftp ne girip yüklüyorsun ve daha sonra sitenin adresini yapıp enterliyorsun ve oradan seni otomatik yönlendiriyor zaten sonuç olarak siteni kusursuz kurduktan sonra insttal dosyasıını siliyorsun kardeş inşallah anlata bilmişimdir daha sonra klasöre verdiğin isimle örneğin wwww.siteadın.com/xxx/admincp den admin ismi ve kurulumdaki şifrenle girş yaparak düzeltmeleri yaparsın artık

Çok yanlış bilgiler arkadaşım senın dediğin yöntem vb yi kurdukdan sonra admıncp yolunu değiştirmek ayrıca inducules/config.php den editleme yapmadan olmaz :saskin

Peki tema nasıl yükleniR _?

Kardeş acelen yoksa resimli anlatım yapmayı düşünüyordum bu gece yapayım yarın paylaşırım vbulletin extrada ok.

Geri