vBSEO 3.0.0 RC6 Zend

vbSEO lisans gerektiren bir ürün olduğu için sağda solda dağıtılanlara pek güvenemiyorum. benim be hhnin kullandığı alternatifi deneyin bence; Zoints.

yaw bu ne ya link tıklıom 25 saniye bekliom bişi olmuyo üyelik mi gerekio yeni bir link verir misin

bu arada çok saol ellerin dert görmesin :)

arkadaş vbseo da hakaret gorunce vbseo urunlerini her sitede dağıtmaya basladı :D

LoNeLY' Alıntı:
arkadaş vbseo da hakaret gorunce vbseo urunlerini her sitede dağıtmaya basladı :D
hakkatten öyle oldu demi:D konuyu kapatmışlardı halbuki:hhdil :hhdil

iyide bunu kuruyorum sitem açılmıyor b unun kurlumunuda anlatsanız iyi olacak?

arkadaşlar kurulumunu anlatsanız bide çok güzel olacak

bunu kurmak o kadar basit değil upload ederken bile binary ve ascii modlarda upload edilmesi gerekiyor. üstelik null vbseo dağıtımı yasaktır ama ona rağmen yetkili arkadaşlar takmıyorsa kendileri bilirler. Ben uyarayım şimdiden başkaları görmeden bu konuyu.

vbseo null heryerde var arkadaslar sadece burada degıl... null dagıtımı yasak dıyen arkadas bu senın sorunun degıl ya sus yada yardımcı ol.. herkezın senın gıbı parası olmayabılıyo mesela ben.

önemli olan sunun kurulumunu anlatacak bır zad. oda henuz cıkmıs degıl.. devlet sırrı gıbı saklanıyo kurulumu...

ama ben anlıyorum bunun kurulumunu anlatmayan arkadasları neticede para verıp almıslar onun ıcınde kımseye anlatmıyolar..

ama ben bunu ogrenınce tum nete yaymassam adım haqqi degil..... nette hıcbır sey guvende degıldır vbseo kurulumu da dahıl......

şimdi gelır bırı bana cevap verır aynen soyle;

dostum vbseo kuracaksın en altta kocaman unregister yazacak sonra kurdukdan sonra yakalanacaksın vb.... bunlar senı ılgılendırmıyo kades bu benım ve benım gıbılerın sorunu sen bılıyosan anlat yoksa benım uzerıme yorum yazmazsan daha iyi olur...

paylasım ıcın tesekkurler dostum emege saygı...........

haqqi' Alıntı:
vbseo null heryerde var arkadaslar sadece burada degıl... null dagıtımı yasak dıyen arkadas bu senın sorunun degıl ya sus yada yardımcı ol.. herkezın senın gıbı parası olmayabılıyo mesela ben.

önemli olan sunun kurulumunu anlatacak bır zad. oda henuz cıkmıs degıl.. devlet sırrı gıbı saklanıyo kurulumu...

ama ben anlıyorum bunun kurulumunu anlatmayan arkadasları neticede para verıp almıslar onun ıcınde kımseye anlatmıyolar..

ama ben bunu ogrenınce tum nete yaymassam adım haqqi degil..... nette hıcbır sey guvende degıldır vbseo kurulumu da dahıl......

şimdi gelır bırı bana cevap verır aynen soyle;

dostum vbseo kuracaksın en altta kocaman unregister yazacak sonra kurdukdan sonra yakalanacaksın vb.... bunlar senı ılgılendırmıyo kades bu benım ve benım gıbılerın sorunu sen bılıyosan anlat yoksa benım uzerıme yorum yazmazsan daha iyi olur...

paylasım ıcın tesekkurler dostum emege saygı...........
+1 :goz:
ben az çok biliyorum kurmayı ama bir türlü tam yapamadım,linkler oldu ama ynölenmedi vs,artık kim bulursa hayrına verir

arkadaşlar bu seo nun dosyaları eksik.normalde 570 kb olması gerekli.siteniz açılmayabilir benden söylemesi.

pcpazar' Alıntı:
arkadaşlar bu seo eksik.normalde 570 kb olması gerekli.siteniz açılmayabilir benden söylemesi.
ACILMAYABILIR DEGIL ACILMAZ EKSIK CUNKI ;)

isteyenlere tam sürümünü verebilirim.hemde lisanslı , ama null :victory

Geri