VB ile hazırladığım exe uzantılı dosyayı yeniden VB ye çevirebilirmiyim?(yardım)

medivirus

New member
Reaction score
0
arkadaşlar önceden Visual basic ile yazdığım programı exe olarak kaydettikten sonra onu tekrar VB project formatına çevirebilirmiyim? yada exe uzantılı herhangi bir dosyayı... teşekkürler...

execute

medivirus' Alıntı:
arkadaşlar önceden Visual basic ile yazdığım programı exe olarak kaydettikten sonra onu tekrar VB project formatına çevirebilirmiyim? yada exe uzantılı herhangi bir dosyayı... teşekkürler...

Bildigim kadarıyla execute edilmiş kodları tekrar source a cevirmek mumkun. Ama cok zor. Nasıl yapılır ne kullanılır bir bilgim yok bilen bir arkada$ da anLatırsa sevinirim.Ama koLay oLmadıgını biLiyorum.

Eger basit bir$ey oLsaydı Open Source diye ayrı bir katagori oLmazdı :D

Open Source olmayanların da geri donuşumu cok zor

MetaLMAD' Alıntı:
Bildigim kadarıyla execute edilmiş kodları tekrar source a cevirmek mumkun. Ama cok zor. Nasıl yapılır ne kullanılır bir bilgim yok bilen bir arkada$ da anLatırsa sevinirim.Ama koLay oLmadıgını biLiyorum.

Eger basit bir$ey oLsaydı Open Source diye ayrı bir katagori oLmazdı :D

Open Source olmayanların da geri donuşumu cok zor
teşekkürler

c++ ta yazanlarda kodunu görebiliyosun açık bırakılarnların tabii resorcehacker diye bi program war dene sadece forma müdahale ediyo ama
vbde mümkün değil bildiğim kadarıyla open source olayını duymuştum bi araştıyim

Arkadaşalr öyle birşey mümkün olsaydı sizce parayla program satımı olurmuydu daha ?? Hiçbir dilde bu mümkün değil..SAdece o kodları exe ye çeviren derleyici yani compiler in kodlarını bilen bi insan, o kodları değiştirerek ters çevirir olayı ve bunu yapar..Ama onu bilen kişileri istihbarat adamı gibi insalar ve o bkodlar ortaya çıakrsa milyarlarca dolar zarar meydana gelir basit bişi diil onu tekrar kodlarına dönüştürmek..Düşünün bütün programlar onlar sayesinde yazıylıyo ve yüzlerce milyarlık programlar var..!!!

Geri