Vb Hacking Yontemi..

Partizan

New member
Reaction score
0
Paylaşmak İstediğim Bir yöntem var ilk önce sölemek istediğim her site için geçerli değil bazı kişiler bu açığı kapattı.İlk olarak yapmamız gereken forumun nereden olduğunu saptamak bi kolay örneğin www.hedefsite.com/forum gibi sonra girdiğiniz adreste forum açılıyorsa www.hedefsite.com/forum/install/upgrade1.php grin girerse açığını kapatmamışitır buraya girdiğinizde database deki tüm özel mesajlar ve üyelerin şifrelerini bulabilirsiniz bunu için oradan password seçiyoruz indiriyoruz özel mesajları direk açarak okuyabiliriz ama şifreler md5 li bunuda kırmak uzun zaman alıyor program yerine onun yerine bir site var orada en fazla 3 gün sonra adamın şifresi elinizde sitenin adresini vermek istemiyorum reklma olur diye ama konunun bir anlamı kalmaz http://passcracking.com md5 i yazın şifresi elinizde...

abi o kadar kolay değil ya 3 günde şifre veriolar dion da ben buraya çok önceden girmiştim bi tane hash girdim sisteme hala kırılamadı ama sonradan ben krdım şifreyi yani o yüzden bence kendi işinizi kendiniz yapın

:) bizim eski forum hacklenmişdi bu yöntemle of ne gündü bea

Ben Denedim Müşteri No su fln istediler...

biraz daha geliştirelim....

Mail hacking den anlayanlar için;

Adminin memberlist ten mailine baktınız ve maili aldınız....

Daha sonra üye olduğu sitelerde admin kullanıcı adıyla girmeye çalışın ve kayıp şifre talebinde bulunun...Hacked.

bu arada yoldaş partizan a saygılar.

emeğine sağlık denemekte yarar var

blackwolf' Alıntı:
biraz uzun zaman oluor belki ama neden istediğini söleyem :D o siteyi ben yaptım :) o sekilde açık ta bırakmam :D
bak buna çok güldüm :)

ehuhe eglenceyı kacırmısız zamanında :D

blackwolf' Alıntı:
biraz uzun zaman oluor belki ama neden istediğini söleyem :D o siteyi ben yaptım :) o sekilde açık ta bırakmam :D

Aksam Aksam baya guldum :mutlu: :mutlu:

Ne aksilikler ....^^

Son 3-4 Mesaj icin:

Burasi bir hack basLigi, geyik iLe karistirmaya Luzum yok.. "eheheeh" ne kadar basit bir cevap..

SaptirmayaLim dostLar..

Geri