vb de sözlük yapımı!

semihkaya

New member
Reaction score
0
programdan bir görünüş

resmi üzerine tıklayarak büyütelim

ben böle bi sözlük projesi buldum herşeyi yaptım ama kelime eklerken kelime ekleme basarı ile tamamlandı diyo ama kelimeyi göstermıyo yanı biri bana nasıl kelime eklemesini sağlıyacağımı göstere bilirmi size projeyide veriorum vb ta kendinizde yapabilrsiniz yanlız banada kelime ekleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim

proje bu vb de

http://dosyam.net/?id=j7xbkg 98 kb

şu sitede böyle bir sözlük var. sahibiyle temasa geçebilirsin.

sözlükte dahi netten yararlanmaya gerek yok bence. o kadar abartılı bişiy olmıyacaksa herkez rahatlıkla yapabilir. sen şu sözlük programı olayını biraz daha ayrıntılı anlatırmısın. özelliklerini fln filan

anlatacak bişi yok ki proje içinde tek sorun kelime ekle diyorum kelime eklendi dio ama form da göstermıyo ben de biri yardım eder die açtım ama bilen yok galıba

ben kelimeyi ekledim sonra arama yerine yazdığım anda otomatik olarak eklediğim kelime çıktı. benim yaptığın tek değişiklik ki değişiklikte sayılmaz form2 deki data1 in databasename ve recordsource sini Form2 nin propertiesinden ayarlamak.

Bunu yapmak için kodları bizimle paylaşırmsısınız...!:D:)

bu link silinmiş
bir tane kodları ile beraber sözlük koyarmısınız vb net te yapılcak

kardes verdigin link ten ulasmadım yeniden yollarmısın ok
şimdiden sagolasın

benim de vbde sozluk yapmam gerekiyor,odevim geregi... ama werdiginiz linkler olmus biseye ulasamadim :( rica etsem yeniler misiniz..?

Geri