Vay Be / +16 Sayın Başbakanımız Ne demiş?

dogru söylemiş BOP tan habersizler sizi :) gülüyorum size be yaw :D

BOP demek ırakta ölen 1 miyon müslüman demek Allah BOP un eş başkanı ve ona destek olanlara 1 milyon ölen ıraklı müslümanın hesabını soracak bundan kimsenin şüphesi olmasın

BOP uanlamak için öncelikle Yahudi inancını bilmek gerekmekte. Neden denildiğinde BOP ta hedeflenen bu inancın hedefleridir. Kısa adı ile BOP olarak anılan ve açılımı büyük ortadoğu projesi olan bu çalışmada öncelik Siyonist inancının gereğini yerine getirmektir. Peki Siyonist inancı nedir yada neyi hedeflemektedir denildiğinde ise karşımıza Arz-ı Mevud tanımı çıkmaktadır. Arzı Mevud demek ne demektir. Siyonizm inancına göre Tanrı Yehova Tarafından Vaad edilmiş ve ele geçirilmesi gereken topraklardır.

Sınırları nereden başlar işte buraya kadaherşey normal gözükmekle birlikte ana mesele burada başlamaktadır. Zira Kudüsten başlayan ve Fırat ile Dijle nehirlerinin alanlarınıda içine alan alan olarak gösterilmektedir. Siyonizt inancına göre bu topraklar inançlarına göre vaad edilmiş topraklardır. Yani inançlarına göre asıl mülk sahibi kendileridir. bu nedenlede o topraklara sahip olmaları gerekmektedir. Bu inançlarını yerine getirebilmek içinde türlü yollara başvurmaktadırlar. Amerika yönetimindeetkin olarak kolları vasıtasi ile daha açık söylemek gerekirse maşa olarak Amerikayı kullanarak bunu gerçekleştirmek istiyorlar.

Amerikan Finans devi şirketlerin sahibi olmaları yanında çok önemli bir detay göz ardı edilmemelidir. Amerikan dolarını basmay etkisi iki bankanın elindedir Amerikan Hükümetinin özelleştirmesi ile HSCB ve Citigrouptadır. Bu iki finans devi şirket dünyayı ellerine almışlar ve kağıt karşılığı milleti dolar basarak soymaktadırlar. karşılıksız basılan her paa enflasyon olması demektir ki dünya bu şekilde bedavadan soyulmakta buradan elde edilen gelirler İsrailin yapılanmasında ve kalkınmasında kullanılmaktadır.

Daha farklı noktada sadece bilgi için bir kaç nokta yazalım BOP projesi 22 ülkeyi kpsamaktadaır .İsrailin güvernliği adı altında 22 ülkenin sıırları değiştirilmesi hesaplanmakta devletçilker vasıtası ile zemin hazırlanmaktadır. Bölgede güç odağı olabilecek güçlü ordu yapıları Irakta olduğu Gibi Birleşmiş milletler eli ile değiştirilmekte zayıf düşen konumdaki yapılar özgürlük adı altında devşirilmekte yada para karşılığı karmaşadan uzaklaştırılmak adı altında toprakları yok fyatına elde edilmektedir.Bu gün Kuzey Irakta Lübnanda ve benmzeri bölgelerde maalesef bu yol uygulanmaktadır..........

viroutic' Alıntı:
dogru söylemiş BOP tan habersizler sizi :) gülüyorum size be yaw :D
'Büyük Ortadoğu Projesi', deveye benziyor. Bir kere tanım itibarıyla, deve kadar büyük. Bildiğimiz Ortadoğu'nun sınırları genişletiliyor ve Pakistan'a kadar uzatılıyor. Ama ne fark eder ki? Zaten ister büyük, ister küçük olsun Ortadoğu Batılılara göre tanımlanmıştı: Doğal zenginlikleri nedeniyle gözlerini diktikleri ve kendilerine göre doğuda kalan bu coğrafyayı, Ortadoğu, Uzakdoğu diye bölüvermişler. İşin garibi, bu tanımı o topraklarda yaşayanlara da benimsetmişlerdi. 'Büyük Ortadoğu Projesi' yeniden tanımlanan bu coğrafyaya, 'demokrasi' getirmeyi planlıyor. Ama, öyle büyük bir demokrasi falan değil, olsa olsa devenin tırnağı kadar. Uluslararası şirketlerin gönül rahatlığıyla yatırım yapabileceği ve mallarını satabilecekleri kadar... Çünkü maazallah, bir gün gerçekten bir demokrasi gelirse, Batı'nın çıkarları zedelenebilir. Yani devenin geviş getire getire yürümesine izin var, koşmasına izin yok. Bu anlamıyla da deveye benziyor proje: Arapların kefiyelerinin üzerine sardıkları siyah kamçıya benzeyen igal denilen uzun ipin fonksiyonu kefiyenin düşmesini engellemek değil, gerektiğinde devenin ayaklarına bağlayarak koşmasını engellemektir, 'Büyük Ortadoğu Projesi'nin demokrasisi de böyle igalli...
Avrupalılar, Amerikan icadı bu 'Büyük Ortadoğu Projesi'ni pek sevmedi. Onlara göre proje, Ortadoğu sorununun asıl ayağını, yani İsrail-Filistin çatışmasını yok sayıp, Ortadoğu'nun merkezini Irak'a çekiyor. Avrupalılar, Ortadoğu'yu ABD'den önce sömürmeye başladığından Ortadoğu mantığına daha vâkıflar. İsrail-Filistin bir çözüme kavuşmadıkça bölgede yaprak kımıldamayacağını, en ufak bir ilerleme olmayacağını biliyorlar. Ayrıca Arap dünyasının fikri alınmadan, 'Ben istiyorum, olacak' mantığına da karşı çıkıyorlar. O yüzden onlar da kendi projelerini geliştirmeye çalışıyor harıl harıl. Ortadoğulu halklarla, fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bölgenin iki önemli ülkesi Suudi Arabistan ve Mısır'ın liderleri, 'Büyük Ortadoğu Projesi'ne 'istemezüük' demekte gecikmedi zaten. Malum, demokrasi onların tahtlarını da sarsabilir. Ama biliyor musunuz develer inatçı ve pek de kindar olabilir. Sahibi istediği kadar kamçılasın, istemezse gitmez deve. Tabi bir de deveye binmeye alışık olmayanlar, hörgücün üzerinde yarım saat bile otursalar popoları acıyarak iner. Ama devenin canı bir yere gitmek istiyorsa, bağlasanız durmaz.
Batılılar ne derse desin Ortadoğu, yüzyılların ölü toprağını üzerinden atmak için kendi dinamikleriyle başladığı bir reform sürecine girdi. Her gün başka bir Ortadoğu ülkesinde, daha fazla hak ve özgürlük talepleri dile getiriliyor, gösteriler yapılıyor, bağımsız medya kuruluşları artıyor. Çünkü çöllerin asıl sahibi nasıl develerse, bölgenin asıl sahibi de onlar, demokrasi gelecekse bölgeye, onlar getirecek, başkası değil.

Ayşe Karabat/Radikal..

Sen biraz o at gözlüklerini (taraflı medya takibin) çıkartta gör bakalım bop neymiş....Senin amerikancı ve cia destekli medyan tabiiki size bu projeyi altın tepsiler içerisinde sunacak..Ve görülen o ki sizlerde yemeye bayılacaksınız nede olsa altın tepside......

İşte BOP a eş başkan olmak demek bu projeyi destekleyip omna çalışmak demektir

bop u siz okadar anlatınkı bu din istismarcılarının işine ne geliyosa o ama sizin gibi arkadaşların varlığı beni sevindiriyo yorumlar süper

AptüL' Alıntı:
BOP Ne demek olduğunu ya ben bilmiyorum ya da Başbakanımızın bu olaydan haberi Yok :(
Hiç yakıştıramadım!

Arkadaşım madem araştırmadın neyin ne olduğunu bilmiyorsun neden eleştiriyosun.

Bunu yapmak zorundamısın. :vur

üzülerek söylüyorum dostlar.
23 Temmuz sabahı hangi parti iktidar olursa olsun değişen bişey olmayacak.
yıllardır planı projesi olan bire olay.
birleşmiş milletler onaylı.
kim kime uşaklık yapıyor belli değil.
o yüzden bugün Chp de, Mhp'de Akp'de bu plana uymak zorunda.
ya tamamen rest çekeceksin ki bu imkansız ya da olanları oturup izleyeceğiz.
- birbirimiz yemek yerine milli irademizi canlandırmadıkça,
- bizi bize bağlayan ortak değerimiz olan Dinimizi ayaklar altına aldıkça iflah olmayız.

Saygılarımla...

dturkkan' Alıntı:
üzülerek söylüyorum dostlar.
23 Temmuz sabahı hangi parti iktidar olursa olsun değişen bişey olmayacak.
yıllardır planı projesi olan bire olay.
birleşmiş milletler onaylı.
kim kime uşaklık yapıyor belli değil.
o yüzden bugün Chp de, Mhp'de Akp'de bu plana uymak zorunda.
ya tamamen rest çekeceksin ki bu imkansız ya da olanları oturup izleyeceğiz.
- birbirimiz yemek yerine milli irademizi canlandırmadıkça,
- bizi bize bağlayan ortak değerimiz olan Dinimizi ayaklar altına aldıkça iflah olmayız.

Saygılarımla...

23 Temmuz sabahı Saadet Partisi yani Hz. Ömer'in Selahattin Eyyübi 'nin Ahvalı olan Osmanlının görüşü olan Milli Görüş iktidar olursa ancak maneviyat tekrar şahlanır milli irade canlanır

Tek Çare Saadet Partisi

Geri