..:: Vatani Görev Seni Bekler remington ::..

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
o-simdi-asker.jpg

Forumun efendi kişiliği ile tanıdıgımız remington kardeşimiz Vatani görevini yapmak üzere Bilecik Jandarma Eğitim Komutanlığında yapmak üzere 24 mayıstarihinde birliğine teslim olacakmış.. Kardeşime şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.. KartaL Yuvasında seni bekliyor olacağız....

23 mayıs akşamı vatani görevimi Bilecik Jandarma Eğitim Komutanlığında yapmak üzere yola cıkıyorum...24 mayıs mesai bitiminde teslim olacağım....uzunca bi süre aranızda olamayacağım...Cok iyi günlerimizde oldu,Kartal Yuvası dışındaki arkadaşlarla atışıp kavga ettiğimizde....Herkes hakkını şimdiden helal etsin varsa benden yana ananızın ak stü gibi helal olsun...

Kendine İyi Bak KartaLizMa

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim hayırlı teskeler diliyorum

Kartal Yuvası Vatan Nöbetinde..

hayırlı teskereler kardeşim..Allah sağ salim sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..

hayırlı tezkereler topraam =)

bende bi fethiyeli olarak hemşeri sayılırız =)

Aynı yerde aynı mekanda seni bekLiyor oLucaz..HayırLı teskereLer serdar kardeşım kendıne çok ama çok dıkkat et..Has beşiktaşLı..;)

sımdıden hayırlı tezkereler kardesım ama sunu soylemeden gecemıcem acemı bırlıgımı ızmır bornovada yaptıkdan sonra bılecık sogute gıttım sofor egıtımı aldım memlekette kı hava durumu su sekılde yaz olsa dahı sabah 5 de buz gıbı oglenleyın asfaltdakı zıftler kalklıyor sogutten ayrılanları senın dusgutun yere verıyolar genelde ıyı degıl derler bılgın olsun doguya dusme olasılıgın yuzde 70 eger dusmes ısen sanslısın sımdıden allah bol bol safak azaltsın

Güneydoğu seni bekler hayırlı tezkereler . . .

Şafak 460

Hayırlısıyla gidip gelmen dilegiyle hayırlı teskereler ...

Hayırlı Tezkereler KartaL. Hardrhymer de Salı günü Geliyo =)

Geri