VaTaNDaŞ OLaRaK BuNLaRDaN ÇoK RaHaTSıZıM !

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Nelerden mi?

Arz edeyim;

- Türkiye’ye “Rasmussen’in seçimi” sırasında sözler verilmiş ve hiçbiri tutulmamış ise! Veya hiç resmi söz verilmemiş ama siyasetçilerimiz bize öyle aktarmış ise!

- Bazı isimlerin göz altına alınması “aklileştirilememiş” buna karşılık gözümüzün bebeği TSK’ya emanet ettiğimiz “silah varlığımızın” bir kısmı, kimsenin giremediği bir araziden çıkmış ise! Ve buna TSK hâlâ “sessiz” ise!

- TSK “tehdidi” tanımlarken küresel olanı görmezden gelip işi sadece “terör-irtica” düzlemine indirgemiş ise!

- Vatandaşların bir bölümü “seve seve ölüme” giderken, bir bölümü “malı götürme” sevdasına düşmüş, “hangi toprakta yaşadığını bile umursamadan” kendilerine doları “efendi” edinmişler ise!

- Siyasi otorite “askerlerimizi öldüren” Barzani’yi, gülerek “muhatap” kabul etmek için adım atıyorsa! Tecrübesiz bir isim yıllardır “Dışişleri Bakanı” ise!

- “Ekonomi IMF’ye”, “dış siyaset Avrupa Birliği ve Amerika’ya endekslenmiş” ise

- Siyasetçi, “finansal entelektüel” zümre eksikliğinden faydalanarak “sıcak paranın yarattığı” kısa süreli “cenneti” siyasi rantını maksimize etmek için kullanıyorsa

- IMF ile o milletin menfaatlerini korumak adına pazarlık etmesi gereken bakan bile aynı zamanda İngiliz vatandaşı ise!

- Üretim refleksleri kaybolmuş, sıcak paranın bastığı kur ile “üreten dinamikler” ithalatçı olma yoluna girmiş ise

- Dış politikada alınması gereken kararlar, güvenlikte atılması gereken adımlar, devletin en yetkili makamlarında aman “piyasa bozulmasın” diye gecikiyorsa!

- Vatandaşların yabancı bankalara borcu 50 milyar doları geçmiş ise!

- Yılda ödenen faiz, bütçe içinde “eğitim ve sağlık” harcamalarının 10 katı ise

- Sıcak para, ülkenin “ekonomik reflekslerini” çürütürken “kısa vadeli sonuç ortaya çıkmıyor” diye “ana dinamikler” analiz edilemiyorsa!

- Deniz Kuvvetleri’ne ait muhrip “müttefik bir ülke tarafından” vurulmuş, içinde onlarca seçme subayını taşıyan uçağı ne hikmetse ilk uçuşunda düşmüş, askerlerinin başına çuval geçirilmiş ise! Ve hâlâ TSK veya bizi yöneten siyasi kadrolardan o günden bugüne resmi bir tek açıklama yapılmamış ise!

- 15 askerinin öldüğü gün en yetkili ağızdan “Sayın Başkan ile 1 ay sonra görüşeceğim, gerekeni yapacağız” açıklaması yapılmış ise! Ve sonrasında PKK siyasallaşma yoluna girmiş ise!

- Türk Deniz Kuvvetleri Alman “kontrolü” olmadan “fırkateyn” alamaz durumda ise! “Alman gemisi almayın bunları” alın diyen ABD’nin bu uyarısı sonrası tesadüf bu “Muavenet” vurulmuş ise!

- İçeride çok güçlü bir “yerleşik örgütlenme” olmasına rağmen hâlâ ne olduğu tam olarak ortaya çıkarılamamış ise!

- Gazeteciler ve Yargı mensupları “taraf” olarak algılanır ve en vahimi taraf olurlar ise!

Ve en kötüsü “içeride kargaşa”, “dışarıda tam bağımlılık” ortaya çıkmışsa; ben bütün bunlardan “vatandaş” olarak çok ama çok rahatsızım!

Yiğit Bulut

( buda benim eklemek istediğim )
Vatandaş olarak Tayyip'ten rahatsızım .

:goz:

Herkesin Rahatsız Olduğu KonuLar ELbette Olacaktır.Maksat Bu RahatsızLıkLarı ve TepkiLeri Demokratik Olarak Ortaya Koyup, DüzeLmesi İçin Çaba Harcamaktır.Bu Çaba bazı KesimLerin ArzuLadığı ve ÇabaLadığı Gibi Darbe OlmamaLıdır.Darbeye Yapanla Darbe İçin GerekLi Ortamın Oluşmasına Yardımcı OLmak Aynı Şeydir.

. Sen Bana Bakma, Ben Senin Baktığın Yerde Olurum...

yiğit buLut her zamanki gibi yine doğru şeyLeri söyLemiş..payLaşım için tşkLer..

soda iç ... :D iyi gelir..

bazı bünyelerde hazımsızlık yapması normal
aslında çok görmemek lazım çünkü alışmışsınız vatanı milleti satan sömüren insanlara çalışanlar iyi bişeyler olsun diye uğraşanlar sizlere garip geliyo
................................

Herkesin Rahatsız Olduğu KonuLar ELbette Olacaktır.Maksat Bu RahatsızLıkLarı ve TepkiLeri Demokratik Olarak Ortaya Koyup, DüzeLmesi İçin Çaba Harcamaktır.Bu Çaba bazı KesimLerin ArzuLadığı ve ÇabaLadığı Gibi Darbe OlmamaLıdır.Darbeye Yapanla Darbe İçin GerekLi Ortamın Oluşmasına Yardımcı OLmak Aynı Şeydir.

. Sen Bana Bakma, Ben Senin Baktığın Yerde Olurum...

ne alaka şimdi? darbe olsun diyen yok ki zaten. ama darbe oluyor, fethullahın emniyete ve mite sızdırdığı tayfa ergenekon ayağına yavuz hırsızlık yapıyor, büyük bir fetocu darbe yapılıyor ve adı da derin devletin temizliği oluyor, sen bunu yedinse afiyet olsun, ama bence f tipi derin devletin kurulduğunu ve dinci darbenin gerçekleşdiğini adının da ergenekon olduğunu sen de biliyorsun.

ne alaka şimdi? darbe olsun diyen yok ki zaten. ama darbe oluyor, fethullahın emniyete ve mite sızdırdığı tayfa ergenekon ayağına yavuz hırsızlık yapıyor, büyük bir fetocu darbe yapılıyor ve adı da derin devletin temizliği oluyor, sen bunu yedinse afiyet olsun, ama bence f tipi derin devletin kurulduğunu ve dinci darbenin gerçekleşdiğini adının da ergenekon olduğunu sen de biliyorsun.

Senin BiLdikLerini BiLmiyorum.DeveLetin İstihbarat Örgütünün, Mahkemelerin BiLdiğinden daha FazLasını BiLiyosan, Kendini BuraLarda Boşa Harcama; Hangi Oyun Varsa Bu işin içinde Git AnLat.Muhtemelen Toprak ALtından Çıkan SiLahlardan da Haberin Vardır.Bende Bu Darbeci OLuşumdan Rahatsızım, Ne Yapacaz Şimdi

Senin BiLdikLerini BiLmiyorum.DeveLetin İstihbarat Örgütünün, Mahkemelerin BiLdiğinden daha FazLasını BiLiyosan, Kendini BuraLarda Boşa Harcama; Hangi Oyun Varsa Bu işin içinde Git AnLat.Muhtemelen Toprak ALtından Çıkan SiLahlardan da Haberin Vardır.Bende Bu Darbeci OLuşumdan Rahatsızım, Ne Yapacaz Şimdi

işte asıl mesele de bu zaten, burda herşey çok açık, siyasetten az buçuk anlayan herkes gerçeğin ne olduğunu biliyor, mahkeme de biliyor, ama burada olan olay kimin haklı ya da haksız olduğu değil, kimin güçlü ve arsız olduğu, ayrıca mahkemelerin de hiç bir güvenilirliği yok, verilen kararlar, yapılan uygulamalar tamamen hukuka ve insan haklarına aykırı bunda da herkes hemfikir. bu işin 3 kanadı var

1-mit
2-emniyet
3-yandaş basın

savcılar tamamen piyon, savcı soru soruyor akabinde sorduğu soruya hakim olmadığı ortaya çıkınca bu soruyu zaten emniyettekiler hazırladı diyor. olay ana olarak emniyet tezgahıdır, mit sayesinde kendilerine karşı olan kanatdan gelecek siyasi saldırıları öngörüp emniyeti uyandırıyorlar ve emniyet aracılığıyla tehlikeyi savuşturuyorlar, bu ergenekon tertibi tamamen fetocu oluşumlarının refahını sağlamak içindir, içeri alınanlar da bu oluşumu bilenler ve buna karşı potansiyel tehdit olarak görülenler, yandaş basın da bu işin pazarlama ve yutturma kısmı, deniz fenerine yasak koyanlar buna niye koymuyor?işte bu yüzden, emniyet suç işleyerek oluşturduğu saçma raporları basındaki tayfaya veriyor, onlar da veriyor gazı, ondan sonra istediğin kadar gazteye dava aç, mahkum ettir, çamur atılmış bi kere izi kalıyor. 2002 de 120bin olan polis sayısı 2010 da 240 bin oluyor, bu tesadüf mü sence, ve bizzat gördüğüm olay da fethullahçı çocukların akın akın polis akademisine sokulması, dediğim gibi olay aslında basit, mesele hak hukuk meselesi değil, mesele güç meselesi.

Hangi Mitten Bahsediyosun; FetuLLah Hoca Hakkında YaLan YanLış BiLgiLer İçeren BeLgeLeri; Mahkemeye Kanıt OLarak Sunan, YargıLanmasını SağLayan Mittenmi?

Bırakın Bu HayaL TacirLiğini.Çıkan CephaneLikleri BiLe Tezgah Diye Bu İnsanLara Yutturmaya çaLışıyosunuz.Ergenekon Diye Bir OLuşum Vardır, Mahkemelerin ve SavcıLarın Tarzınnın ELeşriLmesini SaygıyLa KarşıLarım Ama OLan Birşey Yok DeniLmesinede KuşkuyLa Bakarım

Hangi Mitten Bahsediyosun; FetuLLah Hoca Hakkında YaLan YanLış BiLgiLer İçeren BeLgeLeri; Mahkemeye Kanıt OLarak Sunan, YargıLanmasını SağLayan Mittenmi?

Bırakın Bu HayaL TacirLiğini.Çıkan CephaneLikleri BiLe Tezgah Diye Bu İnsanLara Yutturmaya çaLışıyosunuz.Ergenekon Diye Bir OLuşum Vardır, Mahkemelerin ve SavcıLarın Tarzınnın ELeşriLmesini SaygıyLa KarşıLarım Ama OLan Birşey Yok DeniLmesinede KuşkuyLa Bakarım

Mit tek parça halinde hareket eden bi organizma değildir, bi çok kanadı vardır, ancak fethullahçılar artık çoğunlukta ve diğerlerini tasviye ediyor, bu ergenekondan içeri alınanların içinde zamanında fethullahla uğraşmış mitciler var, yani sorduğun soru güzel soru, sormasan belki bunu yazmak aklıma gelmeyecekti, şimdi bu içeri alınan mitçilerin isimleri aklımda değil dergilerden birinde görmüştüm ama bulup akşama doğru yazıcam isim isim, hepsi de emniyetteki fethullahçı oluşuma karşı duran fethullah aleyhine çalışan mitciler. ayrıca feto hakkında kimsenin belge hazırlamasına gerek yok, adamlarına devleti nasıl ele geçirecekleri konusunda verdiği taktiklerin olduğu videolarını mutlaka görmüşsündür, eğer istersen hala youtube da rahatlıkla bulabilirsin, eğer o videoları izlemediysen izle öyle yorum yap, eğer izleyip de hala fethullah hoca diye saygıyla bahsediyorsan o teröristden, o zaman sen de biliçli ya da bilinçsiz düşman saflarındasın demektir. cephaneliklere gelince, bunlar asla bulunmaması gereken lüzumlu silahlar olabilir, ya da bu silahları bu tezgahı kuranlar kendileri koymuş da olabilir, bu adamlar emin ol herşeyi yapar, darbe yapılmak istenseydi eğer bu ilkede 2002 den beri 7 yılda 7 kez yapılırdı ama yok öyle birşey, hem o devirler değişti hem de kimsenin buna niyeti yok zaten, karargah evleri diye günlerce yandaş medya haber yaptı,peki sonra ne oldu? fethullahçı astsubayın teki yakalandı ve komutanın bilgisayarına kendi flashdiskinden belge aktarımı yaptığını, bilgisayar şifresini kendisine fetocu ağabilerinin verdiğini, eğer yapmazsa fetocu olduğunu teşhir etmekle tehdit ettiklerini itiraf etti ve hapsi boyladı, bu masal da bitti, peki yandaş medya bunu yazdı mı? yazmadı, çamuru atıp kaçtılar, bu oyun çok büyük bi oyun ama tutmuyor, millet artık görüyor, akp nin bi ayağı çukurda, akp bittiği gün bu oyun da biter dava da anında düşer, asıl hesap işte o gün sorulacak. şimdilik hapisteki herkese sabır diliyorum, bu da gelir bu da geçer.

Geri