Vatan uğruna canını bile vermeye hazır gazi'miz

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

İnsan çalışarak pek çok rütbe ve unvanlar elde eder. Bu rütbelerin başında hiç şüphe yok ki, şehitlik ve gazilik gelir. Çünkü bu rütbeler hayat karşılığında elde edilmekte ve inanç sayesinde kazanılmaktadır.

Hem Hak katında ve hemde halk yanında şehadet mertebesine yükselmek, büyük bir mazhariyettir.

Gazi ise, Allah yolunda ve vatan uğrunda savaştığı ve şehit olmayı arzu ettiği halde ölmeyip, sağ kalan kimseye verilen addır. Gazi de şehit olmak ve bu mertebeye yükselmek için savaştığından dolayı o da şehitler derecesindedir.

işte ailemizin bireylerinden sevgili knockout ( TURGAY) arkadaşımız HAKKARİ şemdinli/derecik ilçesinde vatan için kanını canını ortaya koyarak bugün itibari ile GAZİLİK ünvanına kavuşmuştur ...

Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bu vatan uğrunda savaşmış tüm “Gazi”lerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

HAYATTA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

SEVGİ PTIRCIĞI

bunca zamandır tanıyorum turgay'ı ama yaralandığını duymamıştım. :saskin çok zaman geçmiş ama geçmiş olsun diyeyim :saskin

Gaziliğin de hayırlı olsun kimseye kolay kolay nasip olmaz : )

2 Senelik Olayın Üstünden böyle Bir Ünvan Vermeleri Beni Mutlu Etti, Gerçekten ve Türkiye Cumhuriyeti için Dökülen Her Kan Topraktır . Askere 2009'da gittim 2009 da geldim (:) sonuç = Sağlam !

Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum knockout,
Ne Mutlu Sana Ki Bu Güzel Vatan Uğruna Kan Akıtmışsın Herkese Nasip Olmayacak Birşey ...
Dualarımız Her Daim Askerlerimizle Onların Sayesinde Rahat Uyuyabiliyoruz ...

çok geçmiş oLsun
Bende dedesi faLan diye bekLiyordum bir baktım Turgay dostumuzmuş

2 Senelik Olayın Üstünden böyle Bir Ünvan Vermeleri Beni Mutlu Etti, Gerçekten ve Türkiye Cumhuriyeti için Dökülen Her Kan Topraktır . Askere 2009'da gittim 2009 da geldim (:) sonuç = Sağlam !

Sevgili kardeşim bu durumlarda söylenecek fazla bir söz kalmıyor..yalnız müsaade edersen çok bilinen şiirin son mısralarını sunmak isterim...
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır. "

Kardeşim Benim. Ben ßiLiyorum da Söylemediydim kimselere.. Seninle O Şafak Saydığımız Günlerimiz geLDi aklıma ßak Şimdi. uLan sana sen hele sağ salim gel ßölümü sana vericem dediydim :) ßak oldu yine :) Seviyorum Lan seni. Bizde Dost Kardeş Sevgisi Başkadır..

Bende N kadar istemiştim O ana baba günü gecelerin ßirinde o şerefli Şehit Rütbesine ulaşmayı ama olmadı nasip kısmet değilmiş. Mermilerin önüne atlayıp mayınlara o itlere küfür ede ede bassanda olmadımı olmuyor işte..

Hayatında güzel yerlere gelmen dileklerimle kardeşim..

Sana Sözlerimi Şarkıyla ßitiriyorum :) Ahh Zeytinmburnunda ßekLiyorum Her zaman Yollarını Gözlüyorum :))

Gerçekten gurur verıcı bır olay..ne mutlu sana...

Saygılar.....

Geri