Vatan elden gidiyor millet uyanin artik...!!!

tunaes

New member
Reaction score
0
Atamizin bize biraktigi bu vatana ortaklar cikiyor... Atamizin bize verdigi ogutleri ne cabuk unuttunuz... 1970 lerde baslayan gocler sonrasindaki Istanbulun hali ortada bu durum devam ederse turkiyenin her sehirinde dogu kokenli suclular tureyecek... en acik ornek Atamizin bize asla unutmamamiz icin verdigi anayasanin kanunlarini curutmek icin temeller atiliyor...
BUYRUN SIZE ORNEK....

MADDE 2. - Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan,demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

BUDA CUMHUR BASKANIMIZIN VE BASBAKANIMIZIN GORUSLERI
http://www.youtube.com/watch?v=y5D2gi3kHi0
http://www.youtube.com/watch?v=8GQdGiS4CIo

YARIN OBURGUN DAHADA COK SEY ISTEYECEKLER HEPIMIZ KARDESIZ DIYEREK... UNUTMA KORKMA...

kes makasla ala sana vatan haini:Dgüzel haber hadi tam konuşmayıda versene olmaz o zamana her şey ortaya cıkar dimi....

vatanın elden gittigi yok arkadaşlar. aslında millet olarak biz elden gidiyoruz.ne ahlak kaldı ne başka değerler. bence kendimize kültürümüze sahip çıkarsak vatan falan elden gitmez. zaten Türkiye de kimse rejimi değiştiremez ilk önce buna halk karşı çıkar.

rejimi niye değiştirsinler kaymağını onlar yiyor bence bunlar davos u örtbas etmek isteyen chp haberleri palavra...

elde miydi onlar? ne zaman kendi değerlerimize sahiptik ki? ne zmandan beri elimizdeler ki ?
forumlarda ^bir tık la cumhuriyete sahip cık^ diye yorum acan 'ultra zeki'ler var hala...
tık la çanakkale gecilmedi ya ordan esinlenmişlerdir...
hala hayatında 1 kere pazara cıkmamıs 1 kez olsun açlık cekmemiş hiç yokluk gormemiş insanların oyuncaklarıyla oynuyoruz.

bknz : menemen
bknz: sözde cumhuriyet mitingleri...

gideceği kadar elden gitti zaten. Bundan sonra gidecek bir yeri kalmadı sayılır bi kaç yer daha giderse bizde vatanı terk etmek zorunda kalacağız. Bizi buna zorlayanlarda haklı olacak çünkü kendi mülkünde kim bir yabancının oturmasını, yaşamını sürdürmesini ister ya gideceksin yada karın tokluğuna mülk sahibi için çalışacaksın.

bence hepimiz kendi kültürümüze ve vatanımıza sahip çıkarsak bize kimse birşey yapamaz

meşhur bi kıssa aklıma geldi :
gayrimüslümün biri caminin önünden geçerken hoca vaaz ediyor kırmızılar gayrimüslümün duydukları veya duymak istedikleri bölüm
ey cemaat cenabet ve sarhoşken namaz kılmayın oruç tutmayın hem kabul olmaz hem günaha girersiniz
gayrimüslüm sokağa çıkıp basbas bağırıyo -ey millet hoca yemin billlah böyle böyle diyo

anlayan anladı

Arkadaşlar şunu belirteyim ki insanlar birşeylerin bilincinde olduğu sürece kimse ve hiçbir güç bizim milletimize olan bağlılığımızı engelleyemez. Vatan hainleri baştalar, hem de ülkenin en zirvesinde sözümona şimdi size soruyorum hanginiz şimdiki cumhurbaşkanımızı gerçekten cumhurbaşkanı olarak hissediyo????
Bir elin parmak sayısını geçeceğine inanmıyorum ben. Bu yüzden içinizi ferah tutun, biz nefes aldıkça ne bu ülkeye ne de miletimize ne de cumhuriteyimize kimse el süremezzzzz!!!!!!!!!

Arkadaşlar şunu belirteyim ki insanlar birşeylerin bilincinde olduğu sürece kimse ve hiçbir güç bizim milletimize olan bağlılığımızı engelleyemez. Vatan hainleri baştalar, hem de ülkenin en zirvesinde sözümona şimdi size soruyorum hanginiz şimdiki cumhurbaşkanımızı gerçekten cumhurbaşkanı olarak hissediyo????
Bir elin parmak sayısını geçeceğine inanmıyorum ben. Bu yüzden içinizi ferah tutun, biz nefes aldıkça ne bu ülkeye ne de miletimize ne de cumhuriteyimize kimse el süremezzzzz!!!!!!!!!

Biz nefes aldıkça diyorsun ama maalesef senin gibi düşünenlerin yavaş yavaş nefesleri daralıyor...

meşhur bi kıssa aklıma geldi :
gayrimüslümün biri caminin önünden geçerken hoca vaaz ediyor kırmızılar gayrimüslümün duydukları veya duymak istedikleri bölüm
ey cemaat cenabet ve sarhoşken namaz kılmayın oruç tutmayın hem kabul olmaz hem günaha girersiniz
gayrimüslüm sokağa çıkıp basbas bağırıyo -ey millet hoca yemin billlah böyle böyle diyo

anlayan anladı

sarhoşken namaz kılınır arkadaşım

aynen gayri müslim gibi dinliyorsun hocayı

ne yaptığını bilemeyecek kadar sarhoşken namaz kılınmaz

ya ne rejimi ne değişmesi üzerinde yaşayacak toprağın kalmadıktan sonra rejimi neyleyelim biz hiç bunu düşündünüzmü....

Geri