Vatan Şaşmaz Şırnak'ta asker

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Acemiliğini Tokat 48. Piyade Eğitim Alayı'nda yapan Vatan Şaşmaz, dağıtım kurasında Şırnak-Cizre'yi çekti. Ünlü sunucu, vatan borcunu ödemek üzere yarın Şırnak'a gidecek.

vatansasmaz.jpg

Şaşmaz, 'Şırnak'a düştüm diye annem çok gurur duyuyor. Şu anda orada büyük bir operasyon var tabii. Bu yüzden hem annem hem de nişanlım Nergis (Mizanoğlu) üzülüyordur, ama kolay adapte olacağımı düşünüyorum. Rahat uyuyun, biz nöbetteyiz' dedi.

DÜĞÜN TERHİSTEN SONRA

Şaşmaz, eski nişanlısı Nergis Mizanoğlu ile gizlice nikah kıydığı haberlerine de yanıt verdi: 'Biz daha önce Nergis'le Paris'te nişanlanmıştık. Sonrasında ayrıldık, ama geçen zaman bize birbirimizi ne kadar sevdiğimizi hatırlattı ve yeniden bir araya geldik. Bu büyük aşka araya sıkıştırılmış bir düğün yakışmaz. Düğünümüz çok büyük ve gösterişli olmalı. O yüzden askerden döndükten sonra Nergis'le nikah masasına oturacağım.'

mynet.com

diğer sanatcılara örnak olsun kenan doğlu yalın gökhan özen gökhan tepe gibilerine

Orasıda Vatan Toprağı Tabi Yapacak. Şimdiden Hayırlı Tezkereler...

televzyonlardaki kadar sevimli olamaz askerde :D
hayırlı tezkereler

hayırlısı olsun
sağsalim tezkeresini alır inşallah

Neresi olursa olsun, hayırlısıyla gitsin, güle güle dönsün inşallah.

Onun gidip gitmemesi önemli değil buradaki verilen mesajı kimse anlamamış...

Vatan Şaşmaz gibi ünlü bir Adam Şırnak'a gidiyor diğerleri ise Sahte çürük raporu alıp kaçıyorlar

Anlatılmak isteneni biraz anlayın yahu

Geri