'Varsın Bekir Coşkun Gül'ü beğenmesin'

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı görevine geldiği günden itibaren, Türk halkının alışageldiği cumhurbaşkanlarından farklı bir portre çizmeye başladı. Gerek olaylara yaklaşımı, gerekse de yaşayış tarzı olarak halka sıcak bir yaklaşım sergiledi.

İşte Ali Atıf Bir de Cumhurbaşkanı Gül'ün bu farklı portresine farklı bir açıdan yaklaşarak önemli detaylara dikkat çekti.

İ
şte Ali Atıf Bir'in o yazısı:

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı makamına oturduktan sonra yaptıklarına dikkat ediyor musunuz? Ben ediyorum... Türkiye'nin Expo 2015'e ev sahipliği yapması için verdiği mücadeleye hayran kaldım... Oylama günü sahnede gösterdiği performans süperdi. ABD Başkanı Bush'la yaptığı "çata çat" görüşmedeki duruşu, karizması, Türkiye'yi temsil edişi mükemmeldi. ATV-Sabah'ın satışında Katar sermayesini Türkiye'ye çekmek için gösterdiği çabayı takdir ettim. Üstelik çıkıp "Evet ben tanıştırdım" demesi de inanılmaz kendine olan güvenini gösteriyordu.

Son olarak da Türkiye'nin trafik sorununa sahip çıkmasını ve "Trafik'te Dikkat 10 Bin Hayat" kampanyasına destek vermesini inanılmaz buldum. Daha da inanılmaz bulduğum şey aynı kampanya kapsamında çekilen tanıtım filmini seslendirmesi... Hepsini yeniden düşündüm ve içimden dedim ki: Varsın Bekir Coşkun'un olmasın bu gerçekten benim Cumhurbaşkanım! Yalakalık olsun diye, birilerinin gözüne girmek için, samimiyetsiz bir şekilde yazmıyorum. Tüm kalbimle inanarak yazıyorum. Türkiye'ye böyle kaprissiz, komplekssiz, hayatın içinde, sorunlara içerden bakan bir Cumhurbaşkanı lazımdı. Türkiye aradığını buldu... Teşekkürler Cumhurbaşkanım...

Bu hafta trafik haftası ve Sayın Sezer'de bu hafta ile ilgili etkinliklere sürekli katıldı.Geçen yıl yayınladığı mesaj şöyleydi;

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 'Trafik kazalarının yaşanmaması için herkesi daha duyarlı, dikkatli ve sorumlu davranmaya çağırıyorum' dedi.
Cumhurbaşkanı Sezer, Trafik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sezer mesajında, kazaların çok sayıda yurttaşın yaşamını yitirmesine ve büyük ekonomik kayıplar yaşanmasına neden olduğunu bildirdi. Trafik kazalarının insan yaşamını tehdit eden boyutlara ulaştığını kaydeden Sezer, yapılan uyarılara ve alınan önlemlere rağmen, trafik kazalarının önüne geçilemediğinı söyledi. Trafik kazalarına karşı duyarlılığın arttırılması yönündeki çalışmalara hız verilmesi gerektiğine de işaret eden Sezer mesajında, şöyle dedi :
'Küçük yaşlardan başlayarak tüm yurttaşlarımıza trafik bilinci kazandırılmasına önem verilmelidir. Mevcut ulaşım ağı, bilimsel veriler ışığında teknolojinin sunduğu olanaklardan da yararlanılarak geliştirilmelidir. Trafik kazalarının yaşanmaması için herkesi daha duyarlı, dikkatli ve sorumlu davranmaya çağırıyorum.'(ANKA)
http://www.haberx.com/n/1016730/sezerden-trafik-haftasi-mesaji.htm

Herşey bittide şimdi trafik haftası etkinliklerinin yarıştırılmas mı kaldı?

Expo 2015'e gelince .Gül Türkiye için değil AKP politikaları için uğraş verdi çünkü " EXPO 2015 projesi, AKP'nin, şirin görünüp, belediye seçimlerinde İzmir'i kazanma projesidir.
O güne kadar İzmir'e dair adı bile geçmeyenlerin aniden Paris'e lobi yapmaya gitmesinin, sebebi budur.
EXPO birden "milli dava" oluverdi; Ata uçağı Paris'e gitti. İyide içinden inen Gül'de dahil 11 kişinin daha önemli işleri yok mudur ?
Hayli sıkıntılı bir süreçten geçen Türkiye'nin en önemli "milli davası" EXPO mudur? Benim Cumhurbaşkanım Ahmet Necdet Sezer bilemez miydi şen şakrak,kalabalıklarıyla Ata uçağında gezmeyi ? Ülkenin gidişatındaki sıkıntıları yüzünde taşıdı hep. Devleti taşıyor olmanın ağırlığı hem ifadesine, hem de tavrına yansırdı.
İşte aradaki fark asıl buydu...

Bir Türkiye Cumhuyiryeti vatandaşı olarak...

Türkiye Cumhuriyetinin CUMHURBAŞKANI benimde Cumhurbaşkanımdır, cebinde T.C. Nüfus Cüzdanı taşıyan herkesinde CUMHURBAŞKANIdır...

Sevip sevmemek ayrı husus ama benim cumhurbaşkanım değil demek ayrı birşeydir...

Bir Türkiye Cumhuyiryeti vatandaşı olarak...

Türkiye Cumhuriyetinin CUMHURBAŞKANI benimde Cumhurbaşkanımdır, cebinde T.C. Nüfus Cüzdanı taşıyan herkesinde CUMHURBAŞKANIdır...

Sevip sevmemek ayrı husus ama benim cumhurbaşkanım değil demek ayrı birşeydir...

Ayrı birşey değildir , ben kabul etmiyorsam demekki vardır bi sebebi.
Buda beni temsil etmemesidir.
İçerde veya dışarda.

gördüğüm en iyi cumhurbaşkanı Ahmet NECDET SEZER'dir. buyurun her yönden kıyaslayın. ahlak, dürüstlük, insanlık, yasalara saygı, halkı ve milleti için en doğru kararları verme. mükemmel biriydi. teşekkürler sayın Ahmet NECDET SEZER bey. şu ömrümde bir adam görme fırsatı sunduğun için bana. yoksa hiç umudum olmazdı.

Gercekten mükemmel bir yazı olmus bizi dogruladıgı için yazan arkadasa ayrıca teşekkür ediyoruz.Aynı şeyi söylüyoruz
Ali Atıf Bir gibi insanların cumhurbaşkanı oldugu için
abdullah gül bizim cumhurbaşkanımız degil diyoruz...

A.Gül Cumhurbaşkanı değil Çankaya Noteridir.Önüne ne gittiyse imzalayıp göndermiştir,kattığı birtek yorum yok.Diğer taraftan Expo 2015 konusunda verdiği mücadele tabiiki hoşuma gitti ancak,arkasında yatan ana sebep İzmir Belediye Başkanlığı seçimidir.Bir diğer eleştirimde gerek ülkemize davet edip üstün şeref madalyası verdikleri Suudi (soytarısı) ve diğer Arap ülkeleri bu konuda Türkiyenin yanında değilde İtalyadan yana taraf olmuşlardır.Sizin anlı şanlı Cumhurbaşkanınızın bu dangalak sürüsü Arap güruhuna bir sitem edecek kadar yürerği yoktur.Sizin beğenmediğiniz AN Sezer o soytarıyı kabul bile etmemişti.
Ali Atıf Bir yalakasının yazdığına kargalar bile güler,Katar sermayesini ülkeye getirmiş?.ATV Sabah sastışında ana paranın nerden verildiğini sağır sultanlar bile duydu ama odangalak Atıf Bir duymamış galiba.Bu kadar yalak ve salağın olduğu ülkede bu tür yazıların yazılmasıda çok normaldir.Birileri o salakların parasını ÇALIYOR ama arada benim paramda gidiyor benim içim bundan kan ağlıyor.

A.GÜL Atatürk ten sonraki en iyi cumhurbaşkandır.

Gül benimde Cumhurbaşkanım değil.ABD'ye hizmet edenler beni yönetemez.

Geri