Var mı bilet isteyen?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Derbi bileti temin edemeyen taraftarlardan çifte suçlama... Biletlerin piyasaya çıkmadan el altından satıldığı ve bazı kongre üyelerinin karaborsa yöntemine başvurduğu iddia edildi.

Kongre üyeleri, Taraftar Kart ve faturalı Fenercell hattı sahipleri için satışa çıkan biletlerin kısa sürede tükenmesi, Sarı-Lacivertli taraftarları isyan ettirrdi. Fenerbahçeliler, bilet satışını gerçekleştiren Biletix’in yetkililerinden, bilet alanların isimlerinin açıklanmasını istiyor. Satışa çıkan biletler ise daha şimdiden karaborsaya düştü, bedelleri ise gerçek fiyatlarının 10 katına kadar çıkmış durumda. Fenerbahçe yöneticileri de yaşananlar karşısında çözüm üretmeye çalışıyor. Asbaşkan Murat Özaydınlı, Twitter üzerinden kendisine yöneltilen şikayetlere yetişebildiği ölçüde cevap vermeye çalıştı. Özaydınlı, bir taraftarın, kendisine yönelttiği, “Başkanım, aldıkları biletleri karaborsa yapan kongre üyeleri var. Lütfen onları belgeleyip kulübümüzden ihraç edin” önerisine, “Tespit etmeye çalışıyoruz” karşılığını verdi.

Mesai başlamadan tükendi

Bu arada, Biletix gişelerinin mesaiye başladığı sabah saatlerinde, derbi biletlerinin durumunun, bilgisayar ekranlarına ‘tükendi’ olarak yansıdığı öne sürüldü. Hâl böyle olunca, Sarı-Lacivertli taraftarlar da, “Mesai saati başlamadan, biletler nasıl tükenir!” diyerek yakarışta bulundu.

http://www.fanatik.com.tr/Var-mi-bilet-isteyen_3_Detail_437_255924.htm

arkadaşlarda sabahleyin bilet için geldiler yanıma .. uçak biletlerini almışlar ama maç biletlerini alamamışlar .. şimdi yanık yanık bilet arıyorlar .. dedim olum burda size stad havası yapıcam verin paraları bana :)işin şaka sı biletler anın da tükenmiş .. ..

arkadaşlarda sabahleyin bilet için geldiler yanıma .. uçak biletlerini almışlar ama maç biletlerini alamamışlar .. şimdi yanık yanık bilet arıyorlar .. dedim olum burda size stad havası yapıcam verin paraları bana :)işin şaka sı biletler anın da tükenmiş .. ..

Hazır uçak bileti almışlar gitsinler istanbula
Maç sonu eğlenceye katılırlar

valla üstat bu gece çıkacaklar yola zaten o atmosferi yaşasak yeter diyorlardı :):) sanırım bilette bulurlar orda karaborsa falan ..

valla üstat bu gece çıkacaklar yola zaten o atmosferi yaşasak yeter diyorlardı :):) sanırım bilette bulurlar orda karaborsa falan ..

Karaborsa 500 TL den başlıyormuş
İnternette satan çok var
Bulamasalar bile stadın kenarında durmak, o coşkuyu duymak bile yeter

Geri