Van Gölü canavarı görüntülendi

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Van'ın efsane canavarı yeniden görüntülendi...

Yaklaşık 14 yıl önce Gevaş ilçesi sahillerinde görüldüğü iddia edilen Van Gölü Canavarı'nın telefonlara yayılan görüntüleri, 'Canavar var mı?' sorusunu yeniden gündeme getirdi.

143i62t.jpg

Gevaş ilçesine bağlı İn köyü kıyılarında teknedeki balıkçılar tarafından çekildiği iddia edilen görüntüde, canavar olduğu belirtilen bir cismin göl sularında hareket edişi bulunuyor. Bir süre düz gittikten sonra U dönüşü yapan ve sırtı testere ağzını andırır bir biçimde 'tırtıklı' olan cisim, teknedekilerin büyük panik yaşamasına neden oluyor.

Birbirlerine bağıran ve olayı hayretler içerisinde izleyen balıkçılar, panikten dolayı zaman zaman ellerindeki kameranın hakimiyetini kaybediyor. Kürtçe olarak hayretler içerisinde, 'Bu ne böyle?' diye bağıran ve olup biteni izleyen balıkçıların görüntüleri birkaç yıl önce çektiği öne sürüldü. Bu kareleri telefonlarından izleyen vatandaşlar ise canavarın varlığına inandıklarını belirterek, görüntülerin her şeyi açıkça gösterdiğini savundu.

inanmıyorum canavar olacagına :eek:

katiLiyorum :)
%1001 PaLavra =)

Şok şok şok van gölü'nde odun bulundu... :hhmanD

Medya artık iyice saçmalamaya başladı. :D

o canavar falan deil ya :)) kutuk atmislar denize canavar die yutturuyorlar :))

:hhmanD:hhmanD

Canavar diye bir şey olamaz zaten ismini bilmedileri bir deniz canlısıda olabilir resimlerdekide canlıya bile benzemiyor!

canavar varda bizimmi haberimiz yok allala mizahi konu bu

[VIDEO]MIL9b3ySdlE[/VIDEO]

Koptum =)

Reklam bu :hhmanD var deyip gecelim de turist kazanalım :)

Geri