Van buyten harekatı

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Divan Kurulu toplantısına katılmayıp Almanya’ya uçan BaşkanYıldırım Demirören’in B.Münih’in Belçikalı yıldızıyla masaya oturduğu öğrenildi

Beşiktaş’ta bir taraftan Ocak ayında yapılacak genel kurula güçlü bir listeyle girmeye hazırlanan Başkan Yıldırım Demirören’in diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürdüğü ortaya çıktı. Ara transferde bir golcü bir de Sivok’un yerine stoper arayan Siyah-Beyazlılar’ın Bayern Münih’le sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Daniel Van Buyten için girişimlere başladığı bildirildi. Almanya’ya giden Demirören’in Belçikalı starın menajeriyle bir görüşme yapıp, prensipte el sıkıştığı ileri sürüldü. Bayern Münih’in de sezon sonunda takımda tutmayı düşünmediği Van Buyten için 1.5 milyon euroya “Evet” diyebileceği belirtiliyor. Kartal’ın golcü adayının da Rus Pavlychenko olduğu konuşuluyor.

Star

pff bıktırdın artık Y.D istemiyoruz senin alacağın topçuları

Ulan Demirören git kendi aile şirketlerinle uğraş
Yazık ya ben Bjk taraftarı olmamama rağmen bıktım senden

Bakalım bu söylentilerde geçen transfer sezonundaki gibi fos çıkacak mı?

Bu saatten sonra Demirören in hiç bir icraatını istemiyorum.Yeter..... Y.Demirören........

1.5 milyon €uro'ya anlaşcakmış sezon başı 2 milyon verip alsaydın o zaman.Sezon başlamadan önce onu alacam bunu alacam dediler yıldız dediler son gün oda zar zor yada öyle gösterilerek tabata alındı tamam kötü adam değil ama beklentileride karşılayan biri de değil. Bence 50 tane isim diyip kafa karıştırcak tüpçü .Tüpçü yapabiliyorsa şimdi gitsin bi tane yıldızla anlaşı versin.Liğin 2. yarısı başlamadan kongreden önce yapsında gider ayak bi iyilik yaptı denilirde belki arkadan küfür yemez

daha kaç hafta var transfer dönemine şimdiden 100 futbolcu olmuştur takımların transfer listesinde(gazetelere göre )

Geri