Vakit gittikçe azalıyor........

zemheri_1293

New member
Reaction score
0
Şimdi şöyle söyleyim...Nişanlınızın babası size bir miktar veriyor ve diyorki al bunu borsada falan kullan ve kazan...sizde bişeyler yapıp o parayı kaybediyorsunuz..şuan beş parasızsın...işindende ayrıldın...bu paraya güvenerek ..kimse bilmiyor parayı kaybetiğini..hatta kazandığını zannediyorlar...ve nişanlında bu gece bulunduğun şehire gelecek..ve senin onu havaalanından alıcak paran bile yok...ve bir haftalık tatil yapmayı düşünüyor seninle...seninde ne babandan nede başka birinden para isteme şansın yok...bu adam geceye kadar ne yapsın sizce...

bu adam ölmüş ne yapsın para varken bişey yapamamışki yokken ne yapsın

bu adam dürüst olsun bence :sigara:

kızın babasıda biraz salakmı ne? al sen bunu borsada oyna ve kazan!!! kazanma garantisi varmı

dürüst olsun kıza gerçekleri, söylesin nişanlısından otlansın bir haftalık tatil boyunca :D

Ben olsam tüm gerçeği detaylarıyla anlatırdım.

Evet arkadaşlar yıllar önce yazdığım tamamen gerçekti.Uzun süredir Hackhell 'e uğramıyordum.Şimdi girmişken bir nostalji yapayım dedim ve bu yaziyi gördüm...Sonra noldu diye merak eden arkadaşlara yaziyorum...Ben bütün olanları nişanlım gelince anlattım...Önce üzüldü...Sonra bizimkilere ne diyelim diye düşündük...Olanları aynen anlattım ve ailesi bana düşman oldu hatta parayı çalmakla suçladılar...(Bu arada para 10000 avroydu.babası zengin olduğu için bu para onun için bişey değil)..Bizi ayırmaya bile çalıştılar..hatta biara okadar bezdirdilerki nerdeyse ayrılacaktık...Benim babamında 5000 tl si falan gitti..neyse ne çektiğimi bir Allah bilir bir ben bide nişanlım...Sonra ben durumumu Allaha şükür düzelettim artık para konusunda sorunum yok...Yine de onun ailesi beni istemiyordu ve aileler arasında sağlam laf savaşları yaşandı(beni istememelerinin en büyük sebebi aileler arasındaki laf savaşlarıydı aslında).Baktık olacak gibi değil 9 aralık 2010 da kimsenin haberi olmadan evlendik....Sonra annesine söyledi...o yumuşadı...sonra teker teker hepsi yola gelmeye başladı....şimdi kimsenin arasında görünürde sorun yok...vee bizde bu ayın 27 sinde düğünümüzü yapıyoruz....Seviyorsanız birbirinizi elbet bir yol bulursunuz-bulduk :D (bu arada o bi hafta boyunca sağolsun nişanlımdan otlandık..Sağolsun giderken harçlık bile bıraktı :D seviyorum bu kızı yaa)

bence nişanlına hayallerinden bahset ve hırsının kurbanı olduğunu söyle dünyada yaşadığın sürece para mal mülk kazanırsın ben kaybetim ama seni kazandım diye gir gitsin dürütlük herzaman 10 numara 5 yıldız iş yapar.

bence nişanlına hayallerinden bahset ve hırsının kurbanı olduğunu söyle dünyada yaşadığın sürece para mal mülk kazanırsın ben kaybetim ama seni kazandım diye gir gitsin dürütlük herzaman 10 numara 5 yıldız iş yapar.

Yaptım zaten öyle be yaw..son yazdığım yazıyı okursan yıllar önce yaşadığım bu olayın nasıl sonuçladığını ve bana neler yaşattığını göreceksin :D

baba bu kadar önemsemiş olsaydı parayı zaten vermezdi.
önemsiyorsa vermeseydi.
bunları boşver en güzeli kendi kazandıgın para.

En ince Ayrıntıya Kadar Anlatırım Yapcak Yok :)

Geri