Vakit Gaffur'a neden cihad ilan etti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadeness özür dilerim yanlıs anladım seni.

nickel_tec arkadasım konunun yeri burası değilki.

ArkadaŞlar Herkes Bİr Yol BulmuŞ Vakİt,e Saldiriyor Veya TaŞ Atiyor Ama Bİzlerde MÜslÜman Bİr Toplum Olarak Bİraz Bu Gİbİ Hareketlere Dİkkat Etmemİz Lazim.vakİt,te Hakli Bu Konuda.....nİye Her Fİlmde Salak Veya Psİkopat Veya Aptal Tİplemelerİnde Bu Gİbİ İsİmler Kullaniliyor??cenab,i Allah,in İsİmlerİnİ Veya Dİnİmİzde Olan İsİmlerden BaŞka İsİmlerİ Kullanamazlarmi ?bunlardan BİŞey Olmaz Demeyİn.bİ Keredende BİŞey Olmaz Dİyenlerİde GÖrÜyoruz:) İslamda Esneme Yoktur.herŞey Katİ Ve Kesİndİr.. İÇİnİzde BayraĞimizi Don Yapip Gİyecek Veya Hakaret Edebİlecek Bİrİ Varmi ?bayraĞimizla Dalga Gececek Bİrİ?? Sikar Bİraz... !!! Bİzler ElhamdÜlİllah MÜslÜmaniz Ve TÜrkÜz...bayraĞimiza Ve Dİnİmİzle Kİmse Oynamasin... Haddİnİ Bİlsİn!! Bİzlerde BİrkaÇ Kendİnİ Bİlmezlere Aldanip Manevİ DeĞerlerİmİze İhanet Etmeyelİm..haaa Vakİt'e Gelİnce LÜtfen Sİzlerde Bİraz Daha YumuŞak Üslup Kullanarak Tepkİnİzİ Belİrtebİlİrsİnİz..son SÖzÜm!! Bİrbİrİmİzİ Sevelİm Vatanimiza Ve BayraĞimiza Sahİp Çikalim...

ogamemanya' Alıntı:
bu gazetenin tek amacı provakasyon zaten. Danıştay suikastinin de sebebi bu gazetedir.

evet bende sana katılıyorum...

bu arada bu gazeteyi savunan arkadaşım, neye göre savunuyorsun acaba çok merak ediyorum...

byaBanCı' Alıntı:
çoğu müslümanın bildiği gibi Allah cc. 99 ismi var bunlardan biride Gaffur. Kasıtlı yapmış veya yapmamış bu konuda bişey söyliyemem. sonuçta Allah cc. bütün isimleri mübarektir. Benim bilgim çerçevesinde Kuran-ı Kerim arapçadır. yani tam anlamıyla türkçeye çevrilemez veya türkçesi okunamaz. gaffur sadece türkçe bir yazı bence.

Kardeşim o zaman bırak türkçe konuşmayı madem yetersiz bir dil arapçaya geç rahatla :mad:

Yüce Kur an Türkçeye çok güzel çevrilir ve gayet güzelde anlamını yansıtır yeterki çevirmesini bil.Türkçe arapçadan daha zengin bir dildir matematiksel bir tabanı vardır.

Bu ülkede yaşayanların çoğunun ismi Allahın sıfatlarından türemiştir ve peygamber isimleride yaygın olarak kullanılmaktadır.Adı muhammed yada ne bileyim fettah,alim ise bu ona ayrıca bir dini kutsiyet mi katmaktadır ?Es kaza birine küfretsen ve adı isa ise haşa Hz. isa'ya da mı hakaret etmiş olursun?

nickel_tec kardeşim o rahmetli olanların arkasından kimse kötü bir söz söylemedi ve o şahsiyetlerin buradaki konuyla bir alakası yok.

Vakit gazetesi provakatif ve temelsiz haberleriyle meşhur olmuş bir iftira müsveddesidir gazetelikle yakından uzaktan bir alakası yoktur cemaatlerin tetikçiliğini yapan satılık kalemlerin beşiğidir.

o fiLmi bende her hafta mutLaka izLerim sosyete hayatını mizahLa birLeştirip güzeL mesajLar veriyorLar bence bu kasıtLı oLamaz kraLdan çok kraLcı oLmaya gerek yok

osiris_cemo' Alıntı:
Kardeşim o zaman bırak türkçe konuşmayı madem yetersiz bir dil arapçaya geç rahatla :mad:

.Türkçe arapçadan daha zengin bir dildir matematiksel bir tabanı vardır.
.

% 40 olursuran bir dilden nasil daha iyi olabiliyor
ibranice,latin,ve arapca dünyanin en iyi dilleridir ...

Aysar' Alıntı:

konuyu saptırma konu harici mesaj atma burada vakit gazetesinin haberi tartışılıyor...

Aysar' Alıntı:

Bir şurayı incele istersen tıkla gör :D

Belki o zaman fikrin değişir Türkçe türemeye yani kendini geliştirmeye en müsait dillerden biridir.O nedenle gayet zengindir.Latinceden çok daha kolay öğrenilibilinen ve kavranılması kolay bir dildir.Onu eşsiz ve güzel kılan da bu özelliğidir.verdiğim linki kontrol eder 1-2 makalesini okursan sevinirim arapça hayranlığın sona erebilir ne dersin?

şovenizm bu resmen fazla söze gerek yok saçmalık...

tamam provoke ediyor yada etmiyor tamam orda duralım ama bunu karsısında biz provoke oluyor ve sinirleniyorsak eger bizdede hata var öfke ile kalkan zararla oturur denir bu doğrudur .onlar için doğru olan o yönde hareket etmek olabilir biz kendi doğrumuzu bulmamız gerek her yayın organının bakış acısı farklıdır ve o kendi yönünde ilerler bu şekilde gider biri cıkar bişey der ve bazıları bunula sinirlenir bazıları ise yandaşı olur burada bizim yapmamız gereken sinirlenmeyi bi yana bırakıp neyin doğru neyin yanlış olacgını bulmak bunun için kendimiz arastırıp bilinçlenip kendi doğrumuzu ortaya cıkarmak biz gençlik olarak lüks düşkünlüğümüzü,marka takıntımızı,kız erkek manyaklığımızı,pahalı eşyalar kullanmamızı bi yana bırakıp bilinçli üyeler olamamız gerek bunu ne için diyorum size bi örnek bir ortamda afacan bi cocuk televizyon kumandasını alır ve kendi izlemek istedigi seyi acar aile bireylerinden biri eline bi oyuncak verir,cocugun ilgisini baska yöne ceker ve kumandayı kapar.o oyuncakla yetinen cocuk olmayalım oyuncakla kandırılmayalım.

YOLDAŞ' Alıntı:
bismillah tövbe adı gaffur olana herşe beleş hakartet yasak :p

acaba benim adım ALLAH'ın adlarından biri olabilir mi :)

ya aşın artık bu olayları cehalet cehalet nereye kadar
tüm yorumları okudumda sana ne oldu böyle?
cehalet felan diyorsun dalga geçmek mi amacın? pek fazla göze batıyorsun, yorumlarını seviyeli yapmalısın konu eminim dalga geçmek için açılmamıştır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri