VaH ZaVaLLı DiLeNCi

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Dilenciliği Kendine Meslek Edinmiş Adamlardan

6sdssp.jpg

2h7idr8.jpg

8x60le.jpg

igwx77.jpg

2m7snso.jpg

Bu ne ki geçenler de tv de çıkmıştı eleman tek bacağım yok diye ağlıyo filan meğer pantolunun bi bacağına iki bacağını birden sokmuş :saskin

Kimin gerçekten ihtiyacı olduğunu anlamak çok zor. eğer sürekli ağlıyosa kucağında da çocukla ve çingene olduğu anlaşılıyosa vermiyorum.

yaşlı erkekler dışında hiç bir dilenciye para vermem ..küçük çocuklarıda kullanan embesil yaratıklar var çok acı.

vahh vahhh çok fena haldeymiş...

Gurur denen bişiden haberdar deil mi bu kansızlar

Olacak o kadarda izlemiştim ben bi kere.

Adam kör muamelesi yapıyo ama BMW sinin çekildiğini görünce koşmaya başlıyodu:D

Buda onun gibi aynı:D:D:D

bi kac yil önceydi türkiyede alis verise gidiyordum mutfak ihtiyaci bi kac sey alacagim
bi kadin gördüm ser sefil kucaginda iki yaslarinda bir cocuk bi duvarin kenarina oturmus avcunu acmis bekliyor
o kadarmi acidim cigerim parcalandi resmen parama baktim tüm onu bile tümden verirdim ama alacaklarim var evden bekliyorlar hemen kosarak alis verisimi yaptim dönüste paranin üstünü kadina verecem ya (bide özellikle ucuz olanlardan aliyorumki para üstü cok olsun) derken baktim kadin villaya girdi villada oturuyormus :vur

yaşlı erkekler dışında hiç bir dilenciye para vermem ..küçük çocuklarıda kullanan embesil yaratıklar var çok acı.

Sadece yaşlı erkek derken neyi kastediyorsun.Bir yerde duymuştum evliyalar erkek olduğu için erkeğe verilmesi gerekiyor diye eğer bu zihniyetteysen boş yere evliya çıkmasını bekleme:D

adamlara bak ya , böyle bişeyle uğraşacağına ekmeğini taştan çıkarmaya uğraş

Geri