Vıdeo Scripti Nasıl Kurulur?

qweqqq

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Bende Bi Vıdeo Scripti Var Heryeri Aradım Anlayamadım Bi Vıdeo Scripti Nasıl Kurulur Nasıl Kontrol Edilir Bunu Anlatabilirmisiniz Veya öyle Bi Kaynak Varmı Paylaşabilirmisiniz Çok Acil Lütfen :(

Arkadasın biriside Kanada gıdıcekti . . .
Neyse . . . . .
bakaLım arastıraLım​

Arkadasım Elindeki Scripti Hosta Atıcan ve örnek site.com/install.php dıye webta acıcan ve ordan GEreken Database Şifrenı Gireceksın Kuracaksın KurdukTan Sonra install.php Dosyasını ıcınden Sıl
Ve bıLıyorum kı Sorun cıkaracak orda görecegın hatalı YErlerını cmod 777 Yaparak YAzdıracaksın Kı Sıte acılSın yapamadıyasan tekrar YAz Yardımcı Olucam SaNa

Cmod Değerlerini Yaptım Dosyaları Hosta Attım

Sanırım Ya Mysql Database sini Oluştururken Hata Yaptım Nasıl Olacak Anlatırmısın

Sql Dosyası Bide includes bunun içindeki dosyayı nasıl editleyeceğiz bi anlatırmısın :saskin

Şuan Siteye Girdiğimde

Şu Yazı Çıkıor

Basedir is incorrect, please set the correct basedir value in 'config' table

Ayrıca

Site Adı/install.php Adresine Girdiğimde 404 Hatası Veriyor

ayrıca

Site Adı/install.html Yazdığımda İse

Forbidden
You don't have permission to access /install.html on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.8 Server at salon2.plansiz.com Port 80

hatası veriyor

Geri