LISANSINI SATIN ALIP ALMADIGINI BILMEDIGIM ICIN STANDART ANLATAYIM EGER BIR DVD -rom SAHIBIYSEN dvd sürücüne yerlestirip SECENEKLERDEN UPGRADE secerek YÜKSELTME YAPABILIRSIN lakin BURADA ARANAN SEY daha önce lisans satin aldiniz mi ? ALMISSANIZ aradaki farki ÖDEYEREK DAHA UCUZA MAL ETMIS OLACAKSINIZ AMA LISASINIZ YOKSA copya lisans kullaniyorsaniz YENI DEN BIR DVD -ultimate 32 bit kurmaniz BUNUDA ayrica lisans kodunu etkinlestirmeniz gerekecek aksi takdirde eski lisansiniz var idiyse aradaki lisans codu fark fiyati ÖDEYEREK kolay YÜKSELTME YAPMIS OLACAKSINIZ ayrica VISTA ultimate donanimlarinizin UYGUN OLUP OLMADIGINI VISta yükseltme uzmani sayesinde tespit edebilir buna göre alternatif sahibi olabilirsiniz.ve yükseltmede isterseniz yakin BILGISAYARCIDAN ürün kodu lisansini NASIL ALACAGINIZ KONUSUNDA YARDIM ALABILIRSINIZ SAYET ÜZERINDE YÜKLÜ bir versiyon sahibiyseniz (telefon ACARAK etkinlestirme YÖNTEMINI YÜKSELTDIKDEN SONRA tüm islemleri microsoft sayfindan yönlendirilmek sartiyla etkin kullanabilirsiniz).. simdilik BÖYLE BIR ara anlatim bilginiz olsun istedim. iyi forumlar..