Vİsta Ultİmate De Partlari Bİrlestİrme

melle_21

New member
Reaction score
0
Selam Arkadalar Vİsta Ultİmateyİ İndİrdİm Fakat Bİr İkİ Sorum Olacak Partilari Herhangİ Bİ Yere Çikartabİlİtmİyİm Yoksa OluturduĞum Dİzİnİn İÇİnde Mİ Çikartmam Lazim Bİde Crack Dosyasini Vİstanin İÇİne Atabİlİrmİyİm Sİmdİden Emegİnİze Tesekkur Konuyu Yanlis Yere AÇmissam Kusura Bakmayin...

arkadaş bence önce bilgisayarında vista diye bir klasör aç. indirdiğin partların hepsini bu klasöre çıkart. Çıkartığın zaman sadece bir tek vista ıso dosyası olması lazım. ISO dosyasını Neroda DİSKİ KALIBA YAZDIR seçeneğini kullanarak DVD'ye yaz. Artık vista dvdsi boot eder.

Cracki ben vista dvdsinin içine yazamadım. Sen istersen bir dene. Yapabilirsen banada söylersin.

Arkadaşlar bana yardımcı olun ben 24 part indirdim vista ultimate şifre kabul ediyor %5 olunca cilt bozuk diyor veya şifre yanlış diyor yazık ya 24 part indirdim 2.09 GB acil

fmustafa' Alıntı:
Arkadaşlar bana yardımcı olun ben 24 part indirdim vista ultimate şifre kabul ediyor %5 olunca cilt bozuk diyor veya şifre yanlış diyor yazık ya 24 part indirdim 2.09 GB acil

arkadaşım şifre yanlış olsa hiç açmaz muhakkak indirdiğin part lardan birisi bozuktur kontrol et hangisi ise yeniden indir

shangai11' Alıntı:
arkadaş bence önce bilgisayarında vista diye bir klasör aç. indirdiğin partların hepsini bu klasöre çıkart. Çıkartığın zaman sadece bir tek vista ıso dosyası olması lazım. ISO dosyasını Neroda DİSKİ KALIBA YAZDIR seçeneğini kullanarak DVD'ye yaz. Artık vista dvdsi boot eder.

Cracki ben vista dvdsinin içine yazamadım. Sen istersen bir dene. Yapabilirsen banada söylersin.

kardeşim vistayı diske yazarken crack ını içine atman bişey değiştirmez yani crack dosyasını ayrı çalıştırman lazım vistanın crack yapılışının çok basit bir örneğini aşağıdaki konudan faydalanarak yapabilirsin saygılar
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=227321

Geri