Vİsta TÜrkÇe..bİr ArkadaŞ Foruma Eklİyebİlİrmİ..?

amazoom

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şu çıkan windows vista türkçe'yi bir foruma ekliyebilecek arkadaş varsa çok memnun olurum,çünkü ingiliceyi çok iyi bilmiyorum..şimdiden teşekkürler...

vala iii olur hakıkaten ya varsa abiler ablalar ya..

Vista çok kasar söylliim iyi bir sisteminiz yoksa denemeye kalkışmayın derim...

yani bunun için başlık açmanın ne anlamı var. piyasaya düşerse emin olun haberiniz olur. gereksiz bir başlık

Daha vista full türkçe çıkmadı çıkan xp'den vista türkçe upgrade paketi.Mart ayında çıkacakmış.

vista türkce olarak 30ocakda tüm dünayda ve türkiyede satısa sunuldu bi hafta icersinde umarım türkce linkleri de düser suandakı versiyonalr ingilizcedir

dostum daha turkcesı cıkmadı cıksaydı solarız werırdı zatenn

Arkadaşlar Vista kurmak XP'de olduğu gibi bir heves işi değildir.. Öncelikle sisteminizi Vista'ya göre ayarlamanız gerekir.. Bildiğim kadarıyla en az P4 ayarında bir işlemci, min 128 ekran kartı ve en önemlisi min 1GB ram gereklidir.. Sonra kurarsınız kaldırmaz, busefer hiçbirşeye benzemez.. Vista için heveslenen fakat sistemi uymayanlara maksat yeni bir sistem kurmak olsun; Windows XP Gold tavsiye ederim..

WARTOX' Alıntı:
Arkadaşlar Vista kurmak XP'de olduğu gibi bir heves işi değildir.. Öncelikle sisteminizi Vista'ya göre ayarlamanız gerekir.. Bildiğim kadarıyla en az P4 ayarında bir işlemci, min 128 ekran kartı ve en önemlisi min 1GB ram gereklidir.. Sonra kurarsınız kaldırmaz, busefer hiçbirşeye benzemez.. Vista için heveslenen fakat sistemi uymayanlara maksat yeni bir sistem kurmak olsun; Windows XP Gold tavsiye ederim..

xp goldun dagıtımı yok :saskin onca zahmet yerine vtp6 kurun, ie7 ve mp11 yukleyin

kezmann' Alıntı:
dostum daha turkcesı cıkmadı cıksaydı solarız werırdı zatenn

turkcesi cıkmyacak ingilizce kurulucak ustunede tr dil paketi cıkınca o, o yuzden Solariz'in verdiğini indirmenizde fayda war... bilmem anlatabildim mi;???:çaliş

wartox gold u kim kaybetmişki biz bulalım :d
+ 1.6 ghz işlemci
256 ram
dvd rom
HDD 40 gb max boş alan
128 MB Ekran kartı
en düşük kapasite sahip olması gerek bilgisayarların

visya türkçe versiyonu daha çıkmadı türk mühendisleri tarafından deneme aşamasında sadece upgrade paketleri satışta bu da xp üstüne kuruyor kendini bu yüzden türkçe oluyor biraz daha beklememiz lazım

Geri