VİSTA GÜNCELLEME acil YARDIM

atakan025

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR VİSTAYI GÜNCELLEME YAPTIGIM ZAMAN UPDATEDEN 80072EE2 HATASI VERİYOR netten windovs uptadeye hotmaille giremiyorum msn de acılmıyor bunu nasıl düzelte bilirim yardım edebilirmisiniz netten bir türlü hatayla ilgili çözüm bulamadım yardım ederseniz sevinirim

sanirim Sorun!! HERHANGI BIR DEISIKLIGE UGRATILMIS DRIVER PROGRAMINDAN KAYNAKLANIYOR büyük ihtimalle de grafik kartindan dir,eger nvidia kullaniyorsan ? DRIVER IPTAL EDIP YENIDEN ESKI versiyon driveR ya döndügünde sorunun ortadan kalklmis gibi olur,lakin en son neyi yükleyip hangi driverleri degistirdiysen veya firewall .antivirus,vs ayrica tarih ve saat ayarlarini kontrol edersen neticeye itibariyle yardimci olmaya calisayim,

hayırarkadaşım aynı sorunu bendeyaşadım o modem yazılımı ile ilgili emin olabilirsin ben sorunu şöyle çözdüm eski modeminin yeni vistauyumlu yazılımını modeminin sitesine girip indir ve yükle.modem hizmet programını yani o zaman update sorunun düzelcek kardeşim ben yaptım düzeldi çünkü vista yeni bi işletim sistemi ve modem markaları vista için yeni modem yazılımlarını sitelerinde duyurdu ok.dediğimi yap benim modem airties rt-102 misal sende modemin artık neyse ona göree sitesini bul ve ordan hizmet programını indir ve kur düzelir güncelle sorada yüklediğin hizmet programını unutma kardeşim...

O hata kodu uptade sitesinden hizmet alamadığını gösteriyor.Bilgisayarındaki bir şey güncellemeyi almanı önlüyor.Bu antivirüs programında,windows defenderde,güvenlik duvarıda olabilir.Antivirüs programını ve güvenlik duvarını devre dışı bırak ve tekrar dene.Büyük bir ihtimalle yüklenecektir.

halen vistayı kullanmayamı ısrar ediyorsunuz niye uğraşıyorsunuz windows xp pro sp2 veya sp3 kurun devam edin bide bana kalsa modemle bir alakası yok bu vistayı aktivasynunu doğru olmadığından bide arkadaşın dediği gibi antivirüs yazılımlarındanda sıkıntı olabilir.....

ama şiddetle tavsiye edeyim windows xp sp2 yi kullanın

Geri