Vücut Geliştirmiş Hayvanlar

Evet iddialı vücutcular var ama son resim bas bas bağırıyor "fake fake" die.
Fizyolojik olarak bu insanın ayakta durması bile çok zor.Denge merkezini ayarlaması falan filan.
Paylaşım için saol

Fizyolojik olarak bu insanın ayakta durması bile çok zor.Denge merkezini ayarlaması falan filan.
Paylaşım için saol

Haklı olabilirsin ama bana fake gibi gelmedi gerçekten var bu kadar geliştiren manyaklar

Belki tartışılabilir ama ben hiç zannetmiyorum

Paylaşım için saol

Fizyolojik olarak ayakta durabilir ama fiziki açıcan dengede duramaz diyosan biraz zorlanacağına katılabilirim ama yinede dengede durmayıda başarır. yetenekli bir çocuğa benziyor.

Fizyolojik olarak ayakta durabilir ama fiziki açıcan dengede duramaz diyosan biraz zorlanacağına katılabilirim ama yinede dengede durmayıda başarır. yetenekli bir çocuğa benziyor.

:D Eğer gerçekten öyle bi vücut yapmışsa hakketen yetenekli bi çocuk olsa gerek biraz da manyak :D

abiler kanmayaın yahu :) son resim montaj, deri renginden ışığa kadar belli, insan kasları o kadar gelişemez, "... kahramanlar"daki vücutları da görseniz "gerçek" mi diyeceksiniz? :) tabii ki montaj onlar size on katı daha kaslı bişe yapabilirim.)

sondaki adamı biraz abartmışlar böle bi şeymi olur yaw:)

Geri