uzmantv.com videolarını indirmek (?)

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
www.uzmantv.com oldukça faydalı, eğitici videolar içeren bir site
bu sitedeki videoları indirmek istiyorum
mümkün mü acaba ?

teşekkürler​

evet bu siteyi bende çok seviyorum herşeyi biliyolar. rakıya ne kadar su katılması gerektiğini bile. var mı indirebilen?

kaynağı bayağı inceledim ama kolay bi şekilde yol bulup indiremedim.
adam js ile video görüntülemesi yapıolar.bunun için kasmam lazım..
şu anlık indirmek zor gözüküyor.
ancak çok istiyorsanız hypercam gibi programlarla görüntüyü çekebilirsiniz..

video'yu ie ile izledikten sonra araçlar/internet seçenekleri/gözatma geçişi altından ayarlar'a basın, burdan "dosyaları görüntüle"ye tıklayın,

internet adresine göre dosyaşarı sıraladıktan sonra http://st3.uzmantv.com gibi bir adresi listeden bulun, burada izlediğiniz video flv uzantılı olarak çıkacaktır..

winamp ile izleyebilirsiniz..

video'yu ie ile izledikten sonra araçlar/internet seçenekleri/gözatma geçişi altından ayarlar'a basın, burdan "dosyaları görüntüle"ye tıklayın,

internet adresine göre dosyaşarı sıraladıktan sonra http://st3.uzmantv.com gibi bir adresi listeden bulun, burada izlediğiniz video flv uzantılı olarak çıkacaktır..

winamp ile izleyebilirsiniz..

Her zamanki gibi bir numarasın TuRK_HaRD
Dediğin gibi yaptım, kaydı aldım; ama winampla izleyemedim
FLV Player indirdim gayet güzel seyrediyorum
Teşekkür ederim

Mümkün olmaz mı :)

forumda internet download manager adında indirme yöneticisi var.. hem kullanımı kolay hemde türkçe dil seçenegiyle sayılamayacak kadar özellikleri var her yerde tüm browserlerde destekleniyor
down yöneticine
dosya türleri eklersen aklına gelmeyecek tipteki dosya türlerinide indirevbilrsin ;) hey allah ım yok böyle bi şey adamlar yapmış işte :)

IDM youtube gibi videolarıda indirmedede bire birdir
zaten videoyu izlerken sag tıkla""""""" IDM ile FLY video indir """"""""""secenegini göreckesin

uzun lafın kısacası
IDM her pcye lazım
flash get'e 10 basar :)))

Arkadaşlar bende uzman tv videoları indirmek istiyordm adamlar gerçekten uzmanlar... fakat gördüğüm kadarıyla kimse bu site üzerinden video indirmeyi kolaylıkla sağlayamıyolar ve size bu konu hakkında yardım edebilmek için üye oldum...ama bende baya uğraştım sonuç %100 başarı :)) yapmanız gerekn şey IDM (ınternet download manager)proğramını indirdikten sonra video dosyasını PCnize kaydedin ve sonra flv playerla açın işte hepsi bu kadar :)))

aynen proje ödevim için kesinlikle bulmam lazım bu videoyu uzman tv videoyu nasıll indirce
ezz :D yardım lütfen

dostum idm mozillada çalışırken bütün sitelerden video indiriyo:) idm mozilla çok uyumlu.... hem çözünürlük seçenekleride veriyo:) programlardan idm 6.19 u indir terrenova 'nın paylaştığı:)

Geri